fbpx

Ismerd meg a legnépszerűbb orvos-esztétikai kezeléseinket!

Szerző: | 2018. 11. 28.

Az alábbi videófelvételeken bemutatjuk, hogyan végezzük azokat a szépészeti orvosi beavatkozásokat, amelyek segítségével bőröd feszesebb, megjelenésed pedig fiatalosabb lehet.

PDO Bioszál (Thread Lift) egy nagyszerű alternatíva, ha nem műtéti beavatkozásban gondolkozunk. A kezelés hatására a megereszkedett bőr újra feszessé válik, ráadásul a gyógyulási idő is minimális.

Az öregedési folyamat közben az arc finom vonalai elvesznek, a halánték szövetei is csökkennek ennek a következményei különböző bemélyedések lesznek az arcon. Hialuronsavas töltéssel egyszerűen pótolható az elveszett zsír és kötőszövet.
Az öregedés e megjelenési formáinak csökkentése érdekében szükséges a bőr természetes megújulási folyamatainak felgyorsítása. A lézeres bőrfiatalítás ideális megoldást jelenthet, mivel stimulálja a bőr természetes gyógyulási folyamatait, ezáltal simább, feszesebb és ragyogóbb megjelenést eredményezve annak.

ránctalanítás egyik közkedvelt módszere a botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére.

Az ajaktöltés célja az ajkak formájának megváltoztatása, teltségének növelése a szebb esztétikai megjelenés érdekében. A felső és alsó ajkak egyaránt kezelhetők ilyen formán. A felső ajkak esetén az emelési, illetve a lifting eljárások a hosszú felső ajak rövidítésére szolgálnak.

Lipohifu olyan nem sebészeti kezelés, amely nőknek és férfiaknak is segít elérni és megtartani a számukra ideális alakot.


    Kapcsolódó bejegyzések

    Rosacea tények

    Rosacea tények

    A rosacea a felnőttek körében világszerte gyakran előforduló, jóindulatú, pattanásszerű, krónikus gyulladásos bőrbetegség. A rosacea az életminőséget eltérő módon befolyásolja attól függően, hogy mennyire aktív az állapot és milyen súlyosak a tünetek, illetve a beteg mennyire képes azokat tolerálni.

    Mi a Melanoma Malignum?

    Mi a Melanoma Malignum?

    A melanoma, a bőrrák legsúlyosabb típusa, a melanint – a bőr színét adó pigmentet – termelő sejtekből (melanocitákból) alakul ki. Melanoma kialakulhat a szemben is, és ritkán a testen belül is, mint például az orrban vagy a torokban.

    ZO® Skin csomagok ajándékkal – lejárt

    ZO® Skin csomagok ajándékkal – lejárt

    A ZO® Skin Health célja, hogy helyreállítsa a bőr természetes funkcióit, hogy megalkossa és fenntartsa az egészséges, életteli, szép bőrt, legyen szó az arcról vagy a test más területeiről.

    Szemkörnyék kezelés

    Szemkörnyék kezelés

    Az arcszobrászat technikájának lényege, hogy a teljes arcra fókuszál és nem a részletekre. Nem egy-egy ráncra, hanem az egész arc fiatalos volumenének visszaállítására koncentrál. A kor előrehaladtával arcunk veszít tónusából, bőrünk petyhüdtebbnek tűnik, vonásaink fiatalos formája, feszessége elvés…