fbpx

Mesoesthetic Global Eyecon –

Professzionális szemkörnyékkezelő terápia a fáradtság és öregedés jelei ellen

Nagyon sok nőt zavar a szeme körüli terület.

Mivel itt a legvékonyabb a bőr, a kor és a fáradtság itt látszik meg a leghamarabb. Az Eyecon terápia több elváltozással veszi fel a harcot és újítja meg a szemkörnyéket. Hatásosan lép fel a mimikai ráncok, petyhüdt alsó és felső szemhéj, sötét karikák és szarkalábak ellen.

Mérai Katalin, színésznő is ezt a kezelést választotta.

A kezelés három alkalomból áll – amik között minimum két hétnek kell eltelnie – és kombinálva végezzük:

először egy speciális anti ageing peelinget alkalmazunk, majd egy mezoterápiás koktélt juttatunk a bőrbe dermapennel.

A peeling a szem körüli pigmentfoltokat kezeli és minimalizálja a fáradtság jeleit, mindezt azelain, szalicilsav, tejsav, citromsav és fitinsav segítségével.

A mezo-koktél – amelynek tartalma C-vitamin, Rutin és lóhere kivonat – depigmentáló és dekongesztáns hatású összetevőket kombinál, amelyeknek köszönhetően jelentősen javítja a mikrocirkulációt. Ez a steril oldat kompatibilis több mezoterápiás eljárással.

A peeling és a dermapenes kezelés után nyugtató maszkot helyezünk a kezelt területre.

A kezelés fájdalommentes – mivel előtte érzéstelenítő krémmel kenjük be a szemkörnyéket – és utána is szalonképesek vagyunk, egy kis kipirosodást leszámítva, amire egyből rásminkelhetünk.

Az Eyecon kezelés-sorozat után feszesebb lesz a szemkörnyék, halványulnak a sötét karikák és csökken a szem alatti ödéma.


    További ajánlott kezelések

    Orvos-kozmetikai kezelések nyárra

    Orvos-kozmetikai kezelések nyárra

    Sokan hiszik, hogy az erős napfény miatt nyáron nem végezhetnek komolyabb arckezeléseket – a lézer, kémiai hámlasztás és a ZO skin ugyanis valóban nem ideális ebben…

    Frax-Sculpt kezeléssel hatékonyan a ráncok ellen

    Frax-Sculpt kezeléssel hatékonyan a ráncok ellen

    Frax-Sculpt kezeléssel hatékonyan a ráncok ellenNagyon sokféle injekciót és töltőanyagot használnak az orvosi esztétikában. Vannak úgynevezett neuromodulátorok (Botox, Dysport és Xeomin), hialuronsavas töltőanyagok, mint például a Juvéderm, Restylane, és vannak olyan...

    Ismerd meg a legnépszerűbb orvos-esztétikai kezeléseinket!

    Ismerd meg a legnépszerűbb orvos-esztétikai kezeléseinket!

    Ismerd meg a legnépszerűbb orvos-esztétikai kezeléseinket!Az alábbi videófelvételeken bemutatjuk, hogyan végezzük azokat a szépészeti orvosi beavatkozásokat, amelyek segítségével bőröd feszesebb, megjelenésed pedig fiatalosabb lehet.A PDO Bioszál (Thread Lift) egy...