fbpx

ZO® Skin csomagok ajándékkal!

2022 július 19-től augusztus 31-ig

A ZO® Skin Health célja, hogy helyreállítsa a bőr természetes funkcióit, hogy megalkossa és fenntartsa az egészséges, életteli, szép bőrt, legyen szó az arcról vagy a test más területeiről.

Akció időtartama: 2022 július 19-től augusztus 31-ig

Miért válaszd a ZO® Skin csomagajánlatát?

A kezelések mellett elengedhetetlen az otthoni arcápolási rutin. Megfelelő termékekkel még hatásosabb és látványosabb eredménnyel szolgálhatnak szépészeti szolgáltatásaink.

A Daily Skincare és az Anti Aging csomagunkat az otthoni rutinba beépítve, annak érdekében hoztuk létre, hogy a kezelések után a bőr frissességét és a kezelések azonnali hatásának a tartósságát megőrizzük.

Nyári akció keretein belül, július 19. és augusztus 31. között minden Daily Skincare és Anti Aging csomag mellé egy ajándék, 20 ml-es travel size Smart Tone fényvédőt és egy ZO® Skin neszesszert adunk ajándékba!

És ez még nem minden!

A csomagajánlatok mellett, a központunkban igénybe vett kezelés kiegészítő termékei, a Rozatrol Accelerated és Brightalive Accelerated szérumok mellé is, egy 20 ml-es travel size Smart Tone fényvédővel és egy ZO® Skin neszesszerrel ajándékozzuk meg a vendégeket!

Örök szabály, hogy nyáron a fényvédőből sosem elég!

Naponta többször érdemes használni, a 20 ml-es travel size Smart Tone fényvédő bárhol elfér, legyen szó kis táskáról vagy a ZO® Skin neszesszerről, mindenhová magaddal viheted!
Nem lesz kérdés, mi az ami kötelezően ott lesz a bőröndödben a nyaraláson.
Jelentkezz be hozzánk!

További ajánlott kezelések

HArmonyCA

HArmonyCA

HarmonyCa, az Allergan első kettős hatású terméke, amely két hatóanyagot, a hialuronsavat (HA) és a kalcium-hidroxiapatitot (CaHA) egyesíti egy injekcióban az arc területének kezelésére.

Algeness kezelés

Algeness kezelés

Az Algeness szubdermális filler 15 évnyi tudományos kutatás eredménye: 100%-ban természetes, nem allergén, ezáltal a legbiztonságosabb anyagok egyike.

Karisma kezelés

Karisma kezelés

A KARISMA kezelés célzottan alkalmazható a problémás bőrterületre vagy az egész arcra/nyakra, így segítve a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartását. A KARISMA egy biorestrukturáló és biostimulátor soft filler, amely elősegíti a bőr regenerálódását, kollagén termelését és elaszticitását.

Lenisna hibrid töltőanyag

Lenisna hibrid töltőanyag

A Lenisna új generációs biostimuláló hibrid töltőanyag az öregedés ellen és a fiatalság megőrzése érdekében. A Lenisna hibrid töltőanyag eltérő koncentrációban van politejsav (PDLLA) és nem keresztkötött hialuronsav. Mindkét anyag erőteljesen képes a bőrben és a kötőszövetekben a kollagén termelését stimulálni és ezáltal a bőr feszességét növelni.