fbpx

Pigmentfoltok kezelése

Dr. Parrák Zita

Ambrus-Nagy Borbála

Dr. Széchenyi Kornél

Dr. Markó Lóránt

Több információ róluk:

Dr. Parrák Zita és Dr. Széchenyi Kornél, esztétikai orvosok a Semmelweis Orvos Tudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztek és 2012.-ben megalapították a New Beauty Orvos Esztétikai központot. Számos hazai és külföldi orvos-esztétikai képzésen és kongresszuson vettek részt, hogy folyamatosan fejlesszék tudásukat.

Ambrus-Nagy Borbála kozmetikus, bőresztéta. Arra törekszik, hogy családias hangulatban kezelje a pácienseket és így aktív részese lehet örömüknek a kezelések végén.

Dr. Markó Lóránt , bőrgyógyász szakorvos, esztétikai orvos, a bőrbetegségek széles skálájával foglalkozik. Többek között:
gyermekek és felnőttek bőrgyógyászati betegségei, atopiás dermatitis, pikkelysömör / psoriasis, különféle kiütések, pattanások, akne, rozacea, anyajegyek vizsgálata, melanoma szűrés.

Pigmentfoltok ellen: Cosmelan

Ne rejtse arcát vastag alapozóréteg alá, hanem nyerje vissza bőre természetes, egyenletes tónusát a Cosmelan segítségével!

A Cosmelan világszabadalom, amely a világ első számú pigmentfoltok elleni kezelése. Hatékonyan csökkenti a melazma, kloazma („terhességi maszk”) napfoltok, szeplők, lentigó, májfoltok, tehát minden hiperpigmentáció láthatóságát.

A kezelés minden melanin-eredetű bőregyenetlenséget látványosan minimalizál, a bőrtónust egységessé és ragyogóvá teszi és az aknés hegek mélységét is hatékonyan csökkenti. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott, akik pigment okozta elszíneződéstől szenvednek a homlok, orca, felső ajak, nyak, dekoltázs, hát, felkar vagy kézfej területén.

A Cosmelan előnyei:

  • Biztonságos, nem invazív kezelés
  • A melazma minden típusára hatásos
  • A kezelés gyors és könnyű
  • Minden bőrtípusra használható, a legvilágosabbtól az egészen sötétig
  • Egész évben alkalmazható, a nyári hónapokban is
  • Akné ellen is hatásos

A Cosmelan hatékonyágának bizonyítéka:

  • Látható eredmények már egyetlen hét után: az esetek 99 százalékában a foltok láthatósága már egy héttel a depigmentációs kezelés elkezdése után 95 százalékban láthatóan csökkent.
  • Kettős működés egyedülálló hatékonysággal: A kezelés rövid távon tünteti el a bőrelváltozásokat, az állapotot szinten tartja és hosszú távon előzi meg továbbiak kialakulását.
  • Széleskörű bizalom: Világszerte orvosok ezrei használják nagy megelégedéssel.
  • Több, mint 1 millió elégedett páciens, amely garantálja a termék rendkívüli hatékonyságát.


    További ajánlott kezelések

    Endolift®

    Endolift®

    Az Endolift® a legújabb orvos-esztétikai eljárás, ami lézerenergia segítségével rendkívül hatékony megoldást nyújt az arc és a test különböző pontjain megereszkedett bőr feszesítésére valamint a kisebb makacs zsírpárnák eltüntetésére.

    EJAL 40 kezelés – skin booster

    EJAL 40 kezelés – skin booster

    A EJAL 40 innovatív, egyedülálló, biorevitalizációs kezelés a teljes arcra fókuszál, nem a részletekre. A kor előrehaladtával arcunk veszít tónusából, bőrünk petyhüdtebbnek tűnik, vonásaink fiatalos formája, feszessége elvész. Ez a kezelés nem egy-egy ráncra, hanem az egész arc fiatalos volumenének visszaállítására koncentrál.

    Glow skin terápia

    Glow skin terápia

    Az arcszobrászat technikájának lényege, hogy a teljes arcra fókuszál és nem a részletekre. Nem egy-egy ráncra, hanem az egész arc fiatalos volumenének visszaállítására koncentrál. A kor előrehaladtával arcunk veszít tónusából, bőrünk petyhüdtebbnek tűnik, vonásaink fiatalos formája, feszessége elvés…

    Nucleofill

    Nucleofill

    NucleofillKi fogja végezni a kezelést?2012-ben közösen alapították a New Beauty Orvos-Esztétikai Központunkat. Számos hazai és külföldi orvos-esztétikai képzésen és kongresszuson vettek részt, az Amerikai Orvos-Esztétikai Társaság (American Academy of Aesthetic...