Lipohifu zsírbontás

A szépségért folytatott küzdelemben semmi sem elkeserítőbb, mint az a fránya pár centiméter, amitől hiába próbálunk megszabadulni, főleg a hasunkon.

 
BodyshapingA Lipohifu olyan nem sebészeti kezelés, amely nőknek és férfiaknak is segít elérni és megtartani a számukra ideális alakot. Elsősorban azok számára fejlesztették ki ezt az eljárást, akik egészségesen étkeznek, rendszeresen sportolnak, de valami miatt nem tudnak megszabadulni az elsősorban a has környékére lokalizálódó makacs pár centiméteres zsírrétegtől. A Lipohifu ultrahangos zsírbontás tudományosan igazolt nem-invazív eljárás, amely segítségével karcsúbbak és formásabbak legyünk.

A Lipohifu egy olyan klinikailag igazolt rendszer, amely hatékonyan tünteti el a has és csípő környékén visszamaradó zsírréteget férfiak és nők esetében egyaránt, nagyobb önbizalmat adva ezáltal nekik. Más nem-invazív alakformáló kezelésekkel szemben a Lipohifu kezelést arra fejlesztették ki, hogy szelektíven a zsírsejtekre hatva elpusztítsa a zsírsejteket, hasonló hatást elérve ezzel, mint a sebészi zsírleszívás során. 

A fejlett fókuszált ultrahangos (HIFU) technológiát alkalmazva a Lipohifu mintegy egy órás kezelés alatt elpusztítja a bőr alatti zsírsejteket. Ezt követően 8-12 hét alatt a test természetes folyamatai segítségével pedig eltávolítja az elhalt zsírsejteket és a bennük felhalmozódott zsírt. 

 
Lipohifu              Liposonix On Belly
 

HOGYAN MŰKÖDIK?


A Lipohifu a bőr alatt meghatározott mélységbe hatolva fókuszált ultrahang segítségével létrehozott magas hő által kettős szöveti hatást vált ki: egyrészt a hő elpusztítja  a megcélzott zsírsejteket, másrészt pedig a bőr alatti kollagén összehúzódását váltja ki, ezáltal feszesítve a bőrt is.  A kezelőfejben előzetesen beállított rendszer meghatározott mintázatban kontrollált módon szállítja az energiát a célhelyre anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. A megcélzott és véglegesen elpusztított zsírsejteket, valamint a bennük lévő zsírt a szervezet természetes folyamatai a keringési rendszer segítségével távolítják el mintegy 8-12 hét alatt. 

Egyszeri kezelés hatására már átlagosan egy mérettel kisebb nadrágra lesz szükségünk. A klinikai tanulmányok azt mutatták, hogy egyszeri Lipohifu kezelés eredményeképpen a derékkörfogat átlagosan 2,6 cm-rel lett kisebb.

 
 

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK

  • Már egy órás kezeléssel is jelentős eredmény érhető el, így elkerülhetők a gyakori vizitek, jobban illeszkedve ezzel az elfoglaltabb emberek életstílusához

  • Az amerikai gyógyszerhatóság által is elismert nem-invazív eljárás segítségével a has, derék, lágyék körfogata már egy kezeléssel is mintegy 2,5 cm-rel csökkenthető 

  • A biztonságos kezeléssel ott érhetünk el kedvező eredményt, ahol azt a legjobban szeretnénk

  • Klinikailag igazolt, eredményes HIFU technológia a bőr alattin zsír elbontásához

  • 10 év alatt tudósok és ultrahang-mérnökök által kifejlesztett, világszerte alkalmazott eljárás

Liposonixbeforeafter 

Milyen eredményre számíthatok?

Klinikai tanulmányok azt igazolták, hogy átlagosan 2,6 cm-rel csökkent a haskörfogat egy kezelés után, ami megfelel egy nadrágméretnek. 

Meddig tart a beavatkozás?

A Lipohifu kezelés általában egy órát vesz igénybe. Ez természetesen függ a kezelt terület nagyságától. 

Milyen gyorsan lesz látható az eredmény?

A legtöbb páciens esetében a maximális hatás általában 8-12 hét alatt jön létre. Ez az idő kell a szervezetnek a lebontott zsírsejtek és zsír természetes úton történő eltávolításához.  

A Lipohifu kezelés biztonságos?

Ön megbízhat a Lipohifu rendszer mögött álló tudományos eredményekben. A kezelési eljárás kifejlesztése és tesztelése évtizedeket vett igénybe, mielőtt azt engedélyezték és bevezették. 

Kell-e bármit is tennem a Lipohifu kezelés után? 

Nincs szükség semmi rendkívülire, nincsenek speciális előírások, amiket be kellene tartani. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet a helyes táplálkozás és rendszeres testmozgás előnyeire, amelyeket ez a kezelés nem helyettesíthet.

 

BEJELENTKEZÉS