Silhouette Soft Arc Lift

Amikor a nőket arról kérdezik, hogy az öregedés melyik két jelét veszik észre leginkább az arcukon, akkor a válaszban mindig a bőr feszességét említik, amely az arc kontúrjának megereszkedéséhez vezet, valamint a ráncok és gyűrődések megjelenéséről panaszkodnak még. Ez a jelenség, amely a menopauza során csak rosszabbodik, a kollagén mennyiségének csökkenésével van összefüggésben. Ez a fehérje, amely a szervezetben szinte mindenhol, de elsősorban a bőrben található meg, biztosítja a szövetek összetartását, feszességét és rugalmasságát. A kor előrehaladtával ennek mennyisége csökken, így a bőr veszít feszességéből és a gravitáció hatására megereszkedik. Ezen kívül az arc zsírtartalma is csökken, a kialakult volumenhiány miatt pedig mélyedések jelennek meg rajta. 

Ennek kezelésére léteznek megoldások, de azokkal vagy csak a hiányzó volument pótolhatjuk injekció formájában, vagy sokszor sebészi beavatkozásokkal, invazív módon van lehetőség a megereszkedett arc megemelésére.  A "szépség háromszögének" helyreállítása azonban sebészi beavatkozás nélkül is megoldható. A Silhouette Soft technológiának köszönhetően egyszerre állítható helyre a megereszkedés, pótolható az elveszett volumen és stimulálható a kollagén termelődése. Ezzel jelentősen csökkenthetők az öregedés jelei. 

Silhouette Soft 1920x4832

 

A Silhouette Soft olyan technológiai innováció, amely segítségével minimál-invazív módon, sebészi beavatkozás nélkül lehet nőknél és férfiaknál egyaránt mintegy 30 perces beavatkozással a megereszkedett arcot helyreállítani és az elveszett volument pótolni. A kezelés eredményesen alkalmazható az arc és a nyak minden területén, utána nem maradnak látható hegek, hatására a megjelenés frissebb és fiatalosabb lesz. A gyógyulási idő minimális, a páciensek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapi életbe. A Silhouette Soft egy speciális, felszívódó fonal, amelyen két irányban elhelyezkedő, felszívódó, kúp alakú testecskék vannak. 

Egy kezelés, két hatás

  1. A lifting hatás azonnali és diszkrét: ez a szálnak a bőrbe történő behelyezésekor, a szövetek enyhe összenyomásával jön létre, ami így megemeli a bőrt. A szál behelyezésekor az orvos enyhe nyomást fejt ki a kezelt területre, ezáltal a bőr felületét formálja meg, szemmel láthatóan simábbá téve azt. 
  2. A regeneráló hatás fokozatos: a Poly L-tejsav (PLLA), ami a Silhouette Soft fő alkotó eleme, jól ismert polimer, amelyet régóta használnak számos orvosi és gyógyszeripari eszközben, így sebészi fonalaknál, csonttörések ellátásakor használt ortopédiai csapoknál, csavaroknál és szegek esetében, mivel ez az anyag különösen szövetbarát és teljesen felszívódik. 

A felszívódásakor a poly L-tejsav hatását a mélyebb rétegekben fejti ki, és a kollagén szintézisét stimulálja, ami által a szervezet új kollagént termel. Ez a folyamat segít a megereszkedett területeken a volumenhiányt pótolni és az arc korábbi formáját helyreállítani. 

Mikor ajánlott a Silhouette Soft kezelés?

A Silhouette Soft javasolt a 30 év feletti nők és férfiak esetében egyaránt, akik hatékony és természetes megoldást keresnek a megereszkedett arc helyreálltására és a kialakult volumenhiány pótlására, és el akarják kerülni a kockázatos, sebészeti módszereket.

Kezelt területek

A Silhouette Soft az arc különböző részein alkalmazható:

  • arckontúr
  • állvonal
  • arc középső része
  • szemöldök
  • nyak

 Silhouette areas

A kezelést megelőzően

Nincs szükség speciális előkészületre a beavatkozás előtt. Javasoljuk beszélje meg orvosával elvárásait, az elérni kívánt eredményt, és kérdezzen bátran a beavatkozásról. Mondja el, milyen kezelései voltak korábban, szed-e valamilyen gyógyszert, van-e gyógyszerérzékenysége, bármilyen fennálló betegsége. 

Hogyan fog kinézni közvetlenül a Silhouette Soft kezelés után?

A Silhouette Soft egy orvos által végzett 30 perces nem sebészi beavatkozás. Az eredménynél mindenekelőtt a legfontosabb a természetes hatás. Az arc megjelenése frissebb, fiatalosabb lesz. A rejuvenációs folyamat során az arc megőrzi mobilitását, élénkségét és kifejezőkészségét. A Silhouette Soft javítja az arc kontúrját és formáját, csökkenti a toka és állvonal megereszkedését, és helyreállítja a volumenét. A beavatkozás után enyhe duzzanat és bevérzés kialakulhat, ezek azonban pár nap alatt eltűnnek. 

Mit kell tenni kezelés után?

A Silhouette Soft kezelés után arca enyhén megemeltnek fog látszani és több volument mutat. Az eredmény azonnali és természetes. Később ki lehet egészíteni más esztétikai kezelésekkel is. A beavatkozás után átmeneti duzzanat, bevérzés kialakulhat, de ezek pár nap alatt eltűnnek. Kezelés után azonnal visszatérhet a normál hétköznapi életbe, ugyanakkor kerülni kell az arcot megterhelő, megerőltető mozgásokat és az arc masszírozását.

Meddig tart a Silhouette Soft kezelés hatása?

A Silhouette Soft™ kezelés látható esztétikai hatása mintegy 12-18 hónapon keresztül megmarad. Az eredmény azonnali és tartós, amelyet az egyén életstílusa és öregedési sebessége is befolyásol. A Silhouette Soft kiváló kiegészítője más orvos-esztétikai kezeléseknek, a hialuronsavas feltöltésnek és a botox kezelésnek. 

Eredmény

Before And After Silhouette Soft

A kezelés ára

A kezelés ára függ a behelyezett Silhouette Soft szálak fajtájától és mennyiségétől. Általában minimum 2 szál behelyezése ajánlott. 

Ennek összege 150.000 Ft-tól kezdődik.

BEJELENTKEZÉS