Drakula terápia

Az időt visszafordítani nem lehet, de az öregedés bőrünkön látható jeleit igen. Számos eljárás létezik ma már, amelyek segítségével éveket tagadhatunk le. Ennek egyik legtermészetesebb és látványos módja a saját vérrel történő arcfiatalítás. A Platelet Rich Plasma (PRP) eljárás,  melyet "Drakula terápiának" vagy "Vámpír terápiának" is hívnak, nálunk is elérhető.

A kezelést kifejlesztő kutatók a sebgyógyulás folyamatát vették alapul. Sérüléskor a vérben lévő vérlemezkékből olyan anyagok szabadulnak fel, amelyek beindítják a sejtosztódást, fokozzák a kollagén  és elasztin termelődését, a fiatal kötőszöveti sejtek sebbe áramlását, új kötőszövet és hámszövet képződését. Mindemellett pedig az immunrendszer aktiválásával a fertőzések elleni védekezés is erősödik.

PRP facial

A PRP-eljárás során általában két speciális anyagot tartalmazó kémcsőbe kb. 30 ml vért vesznek le a vendégtől. Ezt követően azokat centrifugába helyezve különválasztják a plazmát a vörösvértestektől.

A szétválasztott plazma magas koncentrációban tartalmazza a vérlemezkéket, növekedési faktorokat, a sejtek osztódását és a kollagén termelődését fokozó fehérjéket. Az így előkészített vérplazmát apró tűszúrásokkal, általában mezoterápiás pisztollyal vagy mezorollerrel egyenletesen juttatják be a bőrbe. Ezután a sebgyógyuláshoz hasonló folyamat zajlik le, amelynek végén a bőr látványosan megfiatalodik.

30-40 éves korban általában egy Drakula kezelés két évre lelassítja az öregedés folyamatát. 40-50 éves korosztály esetén 3 kúrából álló kezeléssorozat javasolt egy éven belül, majd fenntartó kezelések évente legalább egyszer. 50 év felett az első 3  kezelést érdemes hat hónapon belül elvégezni, majd az elért eredményt félévente beállított fenntartó kezeléssel megtartani. A Drakula terápia eredménye 1,5-2 évig tarthat.
A kezeléssel járó kellemetlen szúrásokat könnyű elviselni. A szúrások helyei és az előforduló bevérzések hamar eltűnnek. Mivel a kezelés saját vérrel történik, allergiás reakcióval nem kell számolni. 

Egyaránt ajánlott azon nők és férfiak számára, akik természetes úton szeretnék élvezni a fiatalosabb külső megjelenést.

Prp Therapy 1

Prp Therapy 2

 

BEJELENTKEZÉS