Mindenki számára adott a lehetőség, hogy saját döntéseket hozzon, helyes önértékelésre tegyen szert. Az ember 'tükörlény', a külvilág visszajelzései által alakítja ki a saját személyiségét. Bármikor lehet változtatni és nem szégyen ehhez segítséget kérni. Ez elérhető lehet a pszichoterápia révén, amikor egy professzionális vezető segít végig a változás útján.

 

IMG 1231%20msolata%205

Dr. Kovács Erika, pszichoterapeuta szakorvos vagyok, analitikusan orientált módszerrel dolgozom, egyéni-, pár-, csoportpszichoterápiát végzek, igény szerint beteg és egészséges emberek önismeretét fejlesztő célból.

Első szakvizsgámat ideggyógyászatból tettem, az ott szerzett klinikai gyakorlat során találkoztam az úgynevezett pszichoszomatikus esetekkel (olyan betegségek, melyek hátterében a domináló testi tünetek ellenére kimutatható szervi elváltozást nem lehet kimutatni). A tünetek igazi kiváltó oka az esetek többségében a stressz, a teljesítményszorongás, a kapcsolati krízis, stb. Tapasztalataim szerint a 'gyógyító beszélgetés' által a panaszok csökkenthetők, illetve megszüntethetők voltak. Érdeklődésem a pszichoterápia felé fordult, 12 éve szereztem meg a pszichoterápia szakvizsgát, a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés oktató terapeutája vagyok, Pszichodermatológiai szakrendelést vezettem,  a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület kandidátusa, a MPE Analitikusan Orientált Tagozatának tagja vagyok. Jelenleg magánrendelés kereteiben elsősorban szorongásos kórképekkel, pszichoszoÖnbizamatikával, hangulati zavarokkal, kapcsolati krízissel, változókori alvás-, étkezési zavarokkal foglalkozom, valamint egészséges emberek személyiségfejlesztésével, - önismereti igénnyel- analitikusan orientált pszichoterápiát végzek.

 

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a fenti problémákkal küzd, vagy szeretne érettebb, rugalmasabb személyiséggé válni, keressen fel, szívesen segítek.

 

 

BEJELENTKEZÉS