Lézeres hüvelyszűkítés

A női életciklusához tartozó élettani folyamatok, a kor előrehaladtával bekövetkező hormonális változások, szülés vagy akár jelentős mértékű testsúlyingadozás csökkenthetik a hüvely izomzat tónusát. Ezek az eltérések gyakran vezethetnek olyan kóros tünetekhez, mint a hüvely kitágulása, sorvadása, kiszáradása, vagy akaratlan vizeletcsepegés. A tünetek nagymértékben ronthatják az életminőséget, a szexuális együttlétek örömteli megélését.

A Vagilaser kezelés biztonságos, hatékony és fájdalommentes megoldást nyújthat az ilyen panaszok gyors orvoslására.

 

vaginal rejuvenation

 

Önnél is jelentkeztek már az alábbi tünetek?

Hüvelyi diszkomfort érzés

Atrófiás hüvelygyulladás

Vizeletcsepegés

Fájdalmas, kellemetlen szexuális aktus

 

 

A hüvely lézeres rejuvenációjával és szűkítésével ma már fájdalom- és szövődménymentesen mindössze pár perc alatt vissza tudjuk állítani a szövetek rugalmasságát, feszességét, és a hüvely optimális állapotát.

 

 

 

Hüvelyi rejuvenáció, hüvelyszűkítés

Mindenki igyekszik csökkenteni az öregedés tüneteit, vagy testünk bármely részének az öregedéssel együtt járó funkcióvesztését, beleértve a hüvelyt is. A lézeres hüvely rejuvenáció az ezzel kapcsolatos problémákra nyújthat megoldást. 

A kor előrehaladtával, de főképpen többször szült nők esetében a hüvely kitágulhat, falának rugalmassága, feszessége csökkenhet, a gát izmai gyengébbé válhatnak, így a hüvely fiziológiás funkciója nem lesz optimális. Ennek eredményeképp a szexuális aktus örömteli megélése is jelentős mértékben csökkenhet. 

A hüvely lézeres rejuvenációjának, a lézeres szűkítésének célja, hogy megoldást nyújtson ezekre a problémákra, és a hüvely állapotának helyreállításával javítsa a szexuális élményt. 

Másik gyakori probléma a vizelet akaratlan elcseppenése, amit többnyire köhögés, tüsszentés, sportolás vagy nehezebb tárgyak emelése válthat ki. Az stressz inkontinencia okozta enyhébb panaszok csökkentésére a lézeres hüvelyi rejuvenáció megoldás lehet.

 

Lézeres kezelés

Az általunk végzett kezelés alapja egy speciális, kifejezetten a hüvely nyálkahártyájára kifejlesztett frakcionált CO2 lézer. A beavatkozás kedvező hatással lehet a menopausa időszakában jellemző ösztrogén szint csökkenésre. Aktiválhatja a kollagén termelését ezáltal fokozva a hüvely tónusát. A lézeres rejuvenáció a jelenlegi leghatékonyabb nem-sebészi és nem-gyógyszeres módszer a menopauza időszakában kialakult hüvelyfali sorvadás-, valamint a szülést követő hüvelyfali megereszkedés megelőzésére és kezelésére. 

A CO2 lézer egy speciális szkenner segítségével fejti ki hatását. A kezelés fokozza a kollagén szintézisét, ezáltal a hüvely nyálkahártya rugalmasságát. Javítja a hüvely vérellátását, nedvességtartalma fokozódik, a hám ellenállóbb, tónusosabb és rugalmasabb lehet. A hüvely pH-ja normalizálódhat, ami segít annak természetes védekező funkciójának helyreállításában, így a hüvelyi fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség növekedhet.

  

 

A szexuális aktus örömteli megélésének fokozása

A lézeres hüvelyi rejuvenáció körülbelül egy órás fájdalommentes beavatkozás, amelynek célja a szexuális örömök megélésének növelése nők esetében. A szexuális kielégülés szoros összefüggésben van az aktus során fellépő súrlódási erővel. A lézeres hüvelyi rejuvenációval ezen tudunk javítani. A lézeres kezelés hatására megnő a hüvely izomzatának tónusa, erőssége és kontrollja. Emellett hatékonyan csökkenti a hüvely külső és belső átmérőjét, valamint erősíti a gát izmait is. A kezelés hatására a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javul.

 

Képtalálat a következőre: „happy middle aged couple”

Vizeletcsepegés

A lézeres hüvelyi rejuvenáció körülbelül egy órás fájdalommentes beavatkozás. Célja lehet a szexuális örömszerzés fokozása. A lézeres kezelés hatására nő a hüvely izomzatának tónusa. Hatékonyan csökkentheti a hüvely külső és belső átmérőjét, valamint erősítheti a gát izmait is. A kezelés eredményekképpen a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javulhat.

A lézer biztonságosan és fájdalommentesen hat a megereszkedett hüvelyfalra, segítve az urogenitális struktúrák megfelelő működését, így csökkentve a vizeletcsepegés panaszait.

A szöveti regenerációs folyamat több hetet vesz igénybe, de hatása már az első kezelést követően is jelentkezhet.

Egy pár perces fájdalommentes kezelés mellékhatások és lábadozási idő nélkül, ami visszaállíthatja a szövetek rugalmasságát, feszességét, javítva ezzel az életminőséget és a szexualis együttlétet.

A Vagilaser lézeres hüvelyi rejuvenáció ára 300.000 Ft, amely általában két kezelésből áll. Amennyiben harmadik kezelés is szükséges, annak ára 100.000 Ft. A kezelés előtti orvosi konzultáció ára 10.000 ft, amelynek összegét a kezelés díjába beszámítjuk.


PEST

1137 BUDAPEST XIII. kerület, Radnóti utca 9

I. emelet 4. 14-es kapucsengő

Bejelentkezés: +36 30 447 7826

                          +36 70 676 4450

Kozmetika: +36 70 391 7823

BUDA

1117 BUDAPEST XI. kerület, Fehérvári út 82.

Budai Magánorvosi Centrum

Bejelentkezés: +36 30 447 7826

                          +36 70 433 8214

Kozmetika: +36 30 491 3854


BEJELENTKEZÉS