Savas hámlasztás

A savas hámlasztás korunk egyik leghatásosabb kozmetikai kezelése, mindazok számára, akik küzdenek egyes testrészeiken megjelenő  esztétikai elváltozásokkal (pigmentfoltok, apróbb ráncok, hegek, rosacea).Leggyakrabban arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejeken végezzük a kezelést. A hámlasztásnak az egészen kíméletestől a drasztikusig sokféle változata létezik. A savas hámlasztás lényege azonban – legyen szó akár felszínes, akár mélyhámlasztásról – sohasem a bőr roncsolása, hanem minden esetben a stimuláció. A kozmetikus által végezhető hámlasztás csak a felszíni bőrréteget érinti, de hat alkalommal kéthetes időközönként ismételve, és megfelelő otthoni bőrápolással kiegészítve nemcsak az epidermiszt, hanem a dermiszt is a sejtaktivitás fokozására ösztönzi. A hám egyenletes felszínű lesz, kisimul és megszépül tőle, az irha volumene pedig megnő, az arc teltebbé válik. A pórusok összehúzódnak, a bőrfoltok halványodnak vagy akár el is tűnnek, a ráncok mélysége csökken, a bőr halványabb lesz és egyenletes felszínű. A hámlasztás hatására a vendég bőre sugárzóan szép, egyenletes színű és bársonyosan puha lesz, ráadásul a ráncok csökkenése miatt jóval fiatalabbnak is látszik.

Az IMAGE SKINCARE savas hámlasztásai megoldást kínálnak a bőr pigment foltjainak, ráncainak kezelésére, száraz, érzékeny, rosacea és aknés állapotának helyreállításában.

Egy IMAGE SKINCARE savas hámlasztás kúra mindig több lépcsős, ezért az első illetve második kezelés mindig egy C vitaminos enzimes hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt a következő, erősebb hámlasztásra. 3-6. alkalommal problémától függően alkalmazzuk a savas hámlasztókat. Az első kezelés alkalmával a bőr rögtön gyönyörű, üde és bársonyosan puha lesz.

Image Treatment

 

Image Ormedic peel: Az egyensúlyát vesztett, fakó bőr aznapi felfrissítésére nagyon jó. Tiniknek, várandós kismamáknak nyugodt szívvel ajánlható. Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs  enzimek és peptidek egy bio aloe vera alapban, ez a nem kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő sejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását. Hetente ismételhető.

Image Signature face Lift (C vitaminos): Ez a legismertebb eredményorientáltabb kezelés! Érzékeny, rosaceás bőrön is nagyon jó hatású. Aloe gél alapban található 30 %-os aktív C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns. A kezelés után azonnal felélénkül a bőr színe. Réti legyezőfű, fekete nadálytő és kamilla tartalma azonnal nyugtatja a bőrt. A növényi méregtelenítő és energetizáló  komplex látható eredményt hoz már egy kezeléssel.

Image Lightening Lift (fehérítő): Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Tejsav és kojiksav tartalmú kellemes peeling, mely enyhén hámlaszt és tirozináz gátló hatás révén bőrfehérítésre használjuk. Erősebb pigmentációs problémák esetén azonban kizárólag előkészítő peelingként jön szóba. A leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket és őssejteket kombinálja, az anti-aging peptidek pedig azonnal fiatalosabb és ragyogóvá varázsolják a bőrt.

Acne Lift: Ezt a hámlasztást idősödő bőr rendszeres kezelésére megelőzésként javasoljuk és ránctalanító peeling előtti előkészítésre. A benne lévő glikolsav hámlasztó és a retinol kollagénszintézist serkentő hatása frissíti fel a bőrt. Erős alfa- és béta hidroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan-ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást.

Image Wrinkle Lift: Az az ultra felületmegújító glikolsavas, retinolos kezelés láthatósan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőrt feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelis a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylan-ylang tisztítják a bőrt.

Ellenjavallatok:

- aktív herpesz
- lázas állapot
- vírusfertőzés
- szalicilsav érzékenység
- bármilyen kiütés, allergia
- terhesség (nem mindegyik peelingnél)
- cukorbetegség

Minden kezelést követően a vendég ajándékba kap egy hétre elegendő otthoni ápolást elősegítő kezelési csomagot. Az otthoni ápolás legfontosabb lépése a FÉNYVÉDELEM!

A kezelés kúraszerűen javasolt, 6 kezelés 2 hetes időszakonként

1 alkalom 24 000Ft

Bérletvásárlás esetén 5+1 alkalom ajándék! 120 000Ft (20 000Ft/ alkalom), mely tartalmazza az otthoni ápoló szettet.