I Peel 2

MIÓTA ALKALMAZZÁK A PEELINGET MINT SZÉPÉSZETI ELJÁRÁST?

A hámlasztás különféle formái már a legkorábbi időktől fogva léteztek. Az ókori Egyiptomban a nők a kiürült boroshordók fenekéről származó borkősavval hámlasztották a bőrüket, és a tejsavat tartalmazó szamártejes fürdők bőrlágyító hatását is ismerték. A reneszánsz idején citromsavat használtak a hölgyek a bőr hámlasztására. Az Antillákon pedig – hogy egy másik példát mondjunk – a cukornád főzetéből kinyert glikolsavval szépítették a nők bőrét. Ezekkel a természetes eredetű anyagokkal enyhe fokú hámlasztást tudtak elérni, simává, puhává, egyenletes felszínűvé tették, megszépítették és halványították is a bőrt. A ma ismert orvosi hámlasztások a megfelelő tudományos háttér kialakulásával a 20. század eleje óta kezdtek mindinkább elterjedni.

 

MI A KOZMETIKAI PEELING ÉS MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHATUNK TŐLE?

A hámlasztásnak az egészen kíméletestől a drasztikusig sokféle változata létezik. A peeling lényege azonban – legyen szó akár felszínes, akár mélyhámlasztásról – sohasem a bőr roncsolása, hanem minden esetben a stimuláció. A kozmetikus által végezhető hámlasztás csak a felszíni bőrréteget érinti, de hat alkalommal kéthetes időközönként ismételve, és megfelelő otthoni bőrápolással kiegészítve nemcsak az epidermiszt, hanem a dermiszt is a sejtaktivitás fokozására ösztönzi. A hám egyenletes felszínű lesz, kisimul és megszépül tőle, az irha volumene pedig megnő, az arc teltebbé válik. A pórusok összehúzódnak, a bőrfoltok halványodnak vagy akár el is tűnnek, a ráncok mélysége csökken, a bőr halványabb lesz és egyenletes felszínű. A hámlasztás hatására a vendég bőre sugárzóan szép, egyenletes színű és bársonyosan puha lesz, ráadásul a ráncok csökkenése miatt jóval fiatalabbnak is látszik.

Im

Orvosi tisztaságú C-vitamin, amely azonnal minimalizálja és kisimítja a környezeti hatásoktól károsodott bőr látható jeleit. Az A, C és E-vitamin, az antioxidánsok táplálják a bőrt, és egészségessé, ragyogóvá varázsolják.

Az IMAGE SKINCARE hámlasztásai megoldást kínálnak a bőr pigment foltjainak, ráncainak kezelésére, száraz, érzékeny, rosacea és aknés állapotának helyreállításában.

A hámlasztás menete

 Minden hámlasztást megelőzőleg egy személyes konzultációra van szükség, ahol megbeszéljük, hogy milyen problémára keres megoldást a vendég, és kiválasztjuk a számára legmegfelelőbb peelinget. A konzultáció alkalmával kitöltünk egy kérdőívet melynek segítségével megismerjük a vendég bőrének egészségi állapotát, és felkészíthetjük a beavatkozásra.

 

Minden hámlasztás megkezdése előtt KÖTELEZŐ  a beleegyező nyilatkozat kitöltése!

  1. Egy IMAGE SKINCARE Peeling kúra mindig több lépcsős, ezért az első illetve második kezelés mindig egy C vitaminos hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt a következő, erősebb hámlasztásra.
  2. 3-6. alkalommal problémától függően alkalmazzuk a peelingeket.

Az első kezelés alkalmával a bőr rögtön gyönyörű, üde és bársonyosan puha lesz. Általában a 3. napon kezdődik a hámlás, ha lesz egyáltalán. Érezhet a vendég a 4-5-6. napon egy kis bőrszárasságot, akkor lezajlott a hámlás.

Ellenjavallatok:

  • aktív herpes
  • lázas állapot
  • vírusfertőzés
  • szalicilsav érzékenység
  • bármilyen kiütés, allergia
  • terhesség (nem mindegyik peelingnél)
  • cukorbetegség

Minden kezelést követően a vendég ajándékba kap egy hétre elegendő otthoni ápolást elősegítő kezelési csomagot. Az otthoni ápolás legfontosabb lépése a FÉNYVÉDELEM!

A kezelés kúraszerűen javasolt, 6 kezelés 2 hetes időszakonként

1 alkalom 24 000Ft

Bérletvásárlás esetén 5+1 alkalom ajándék! 120 000Ft (20 000Ft/ alkalom), mely tartalmazza az otthoni ápoló szettet.