Kozmetika

Éljen tovább, öregedjen később!

 

Az Image Skincare cég egy nemzetközi, professzionális bőrápolási termékekkel foglalkozó vállalat. Janna Ronert, elnök és vezérigazgató alapította 2003-ban. A gyorsan fejlődő cég a világ 27 országában van jelen, Európában, Amerikában, Svájcban és a Közel-Keleten. Az FDA által tanúsított laboratórium a napjaink piacán jelen lévő legfejlettebb tudományos összetevőket vizsgálja és építi be a gyógyszerminőségű bőrápoló készítményekbe, melyek segítségével az orvosok és kozmetikusok számára lehetővé válik a felülmúlhatatlan eredményeket biztosító kezelések és termékek kínálása. Központunk West Palm Beach-ben, Florida államban található, és folyamatosan szervez házon belüli illetve külső helyszíneken is oktatásokat, mely garantálja, hogy sikerrel kezelhet és értékesítheti ezeket a termékeket.

 

Küldetésünk

Az IMAGE Skincare szakmai társaság elkötelezte magát, hogy vásárlóinak a legmagasabb integritású szolgáltatást, professzionális termékeket és folyamatos oktatást nyújtja a bőrápolás és az esztétikai eljárások terén.

Minőség

Az Image Skincare termékeket nemzetközileg elismert kémikusok fejlesztik és készítik, orvosokkal karöltve. Valamennyi Image Skincare termék az USA-ban készül, és minőségük felülmúlhatatlan a piacon. Filozófiánk értelmében kiváló hatóanyagokat használunk a kimagasló eredmények érdekében.

Parabénmentes termékek

Az Image Skincare elkötelezte magát amellett, hogy biztonságos, mesterséges tartósítószerektől (például parabén) mentes termékeket kínál. A parabén tartósítószerként történő használata a kozmetikumokban ellentmondó. Egyes klinikai tanulmányok arra utalnak, hogy a parabének potenciálisan veszélyt jelentenek az egészségre, például az ösztrogén háztartásra. Az Image Skincare egyike azon bőrápolási termékeket gyártó cégeknek, akik már 2007-ben megkezdték a parabének kivonását a termékekből.

Az Image Skincare valamennyi termékcsaládja parabénmentes.

• A termékeket nem teszteljük állatokon.

• Nem tartalmaznak petrolkémai anyagokat.

• Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert.

• Az illatok 100% illóolaj komplexek.

• Tiszteletben tartjuk a környezetet.

Az Image Nagykövetek nap mint nap használják az Image Skincare professzionális bőrápoló készítményeket, hiszen fontos számukra a tökéletes megjelenés, az élettel teli, ragyogó, egészséges bőr.

   Miklsa         Polyk         Lakatos

      Miklósa Erika                      Polyák Lilla                       Lakatos Márk

operaénekesnő                  színművésznő                          stylist

Pataki                Keresztes

   Pataki Zita                               Keresztes Ildikó

műsorvezető                                 énekesnő

 Vglap 6

Janna M. Ronert

Image skincare alapítója

Filozófiája

Bőrápolási filozófiája az egyszerűségen alapszik. Egyszerű használható, egyszerűen megtanulható és egyszerűen értékesíthető Image International termékek. Filozófiája beigazolódott. Az Image termékek és kezelések ma a világ 27 országában érhetőek el, és a cég az USA leggyorsabban fejlődő bőrápolási vállalata. A termékeket interneten nem lehet megvásárolni – ez Janna másik filozófiája, mellyel megtartható a professzionalitás integritása.

Janna hisz abban, hogy a nőket és a férfiakat öt bőrápolási kérdés foglalkoztatja: a ráncok, a napkárosodás, az akne, a rozácea és a stresszes bőr. Ezt az öt bőrállapotot célozza az Image Skincare, egy egyszerű színkódolt rendszer segítségével. Janna képes volt csapatát a minőségi termékek piacán vezetővé tenni, vezetővé a paramedicinális oktatás témában, és vezetővé az üzleti módszerek integritásának terén is.

Vglap 8

Marc A. Ronert

Image Skincare orvos igazgatója

Az Image International Europe orvos igazgatója

Marc A. Ronert, M.D., Ph.D., A Plasztikai, Rekonstruckiós és Esztétikai Sebészi Társaság tagja, az Európai Plasztikai és Rekonstruckiós Sebészi Társaság tagja. Dr. Ronert jelenleg az Image Skincare orvos igazgatója és termékfejlesztési igazgatója. Mind az esztétikai bőrápolás, mind pedig a plasztikai sebészet terén végez klinikai tanulmányokat.