Köszönjük érdeklődését!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük érdeklődését

Állítsa vissza a hüvely fiatalos tónusát!

Mire nyújt megoldást a Vagilaser kezelés?

A kor előrehaladtával bekövetkező hormonális változások, a szülés vagy a jelentős mértékű testsúlyingadozás csökkenthetik a hüvely izomzat tónusát. Ezek gyakran vezetnek olyan tünetekhez, mint a hüvely kitágulása, sorvadása, kiszáradása, vagy akaratlan vizeletcsepegés. Ezek a tünetek ronthatják az életminőséget és a szexuális együttlétek örömteli megélését.

HormonesÖnnél is jelentkeztek már az alábbi tünetek?

 • Hüvelyi diszkomfort érzés
 • Atrófiás hüvelygyulladás
 • Vizeletcsepegés
 • Fájdalmas, kellemetlen szexuális aktus

A Vagilaser kezelés biztonságos, hatékony és fájdalommentes megoldást nyújthat az ilyen panaszok gyors orvoslására. A hüvely lézeres rejuvenációjával és szűkítésével ma már fájdalom- és szövődménymentesen mindössze pár perc alatt vissza tudjuk állítani a szövetek rugalmasságát, feszességét, és a hüvely optimális állapotát.

Milyen megoldást nyújt a Vagilaser kezelés?

 • Hüvelyi rejuvenáció, hüvelyszűkítés
 • A hüvely szűkebbé válik, falának rugalmassága és feszessége javul
 • A gát izmai erősebbé válnak, így a hüvely fiziológiás funkciója optimális lesz.
 • Jelentősen nőhet a szexuális aktus örömteli megélése, javul a szexuális élmény
 • Csökken a vizelet akaratlan elcseppenése, amit többnyire köhögés, tüsszentés, sportolás vagy nehezebb tárgyak emelése válthat ki.
 • Az stressz okozta inkontinencia enyhébb panaszai is csökkenhetnek
 • Kedvező hatással lehet a menopauza időszakában jellemző ösztrogén szint csökkenésre

Az általunk végzett kezelés alapja egy kifejezetten a hüvely nyálkahártyájára kifejlesztett frakcionált CO2 lézer.

Lézeres kezelés

A beavatkozás aktiválhatja a kollagén termelését ezáltal fokozva a hüvely tónusát. A lézeres rejuvenáció a jelenlegi leghatékonyabb nem-sebészi és nem-gyógyszeres módszer a menopauza időszakában kialakult hüvelyfali sorvadás-, valamint a szülést követő hüvelyfali megereszkedés megelőzésére és kezelésére. 

A CO2 lézer egy speciális szkenner segítségével fejti ki hatását. A kezelés fokozza a kollagén szintézisét, ezáltal a hüvely nyálkahártya rugalmasságát. Javítja a hüvely vérellátását, nedvességtartalma fokozódik, a hám ellenállóbb, tónusosabb és rugalmasabb lehet. A hüvely pH-ja normalizálódhat, ami segít annak természetes védekező funkciójának helyreállításában, így a hüvelyi fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség növekedhet.

Kérjen időpontot most!

 

 

További információk

A szexuális aktus örömteli megélésének fokozása

A lézeres hüvelyi rejuvenáció körülbelül egy órás fájdalommentes beavatkozás, amelynek célja a szexuális örömök megélésének növelése nők esetében. A szexuális kielégülés szoros összefüggésben van az aktus során fellépő súrlódási erővel. A lézeres hüvelyi rejuvenációval ezen tudunk javítani. A lézeres kezelés hatására megnő a hüvely izomzatának tónusa, erőssége és kontrollja. Emellett hatékonyan csökkenti a hüvely külső és belső átmérőjét, valamint erősíti a gát izmait is. A kezelés hatására a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javul.  

Vizeletcsepegés kezelése

A lézeres hüvelyi rejuvenáció körülbelül egy órás fájdalommentes beavatkozás. Célja lehet a szexualis örömszerzés fokozása. A lézeres kezelés hatására nő a hüvely izomzatának tónusa. Hatékonyan csökkentheti a hüvely külső és belső átmérőjét, valamint erősítheti a gát izmait is. A kezelés eredményekképpen a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javulhat. A lézer biztonságosan és fájdalommentesen hat a megereszkedett hüvelyfalra, segítve az urogenitális struktúrák megfelelő működését, így csökkentve a vizeletcsepegés panaszait.

A szöveti regenerációs folyamat több hetet vesz igénybe, de hatása már az első kezelést követően is jelentkezhet. Egy pár perces fájdalommentes kezelés mellékhatások és lábadozási idő nélkül, amely visszaállíthatja a szövetek rugalmasságát, feszességét, javítva ezzel az életminőséget és a szexuális együttlétet.

Árak

 • A Vagilaser lézeres hüvelyi rejuvenáció ára 300.000 Ft, amely általában két kezelésből áll.
 • Amennyiben harmadik kezelés is szükséges, annak ára 100.000 Ft.
 • A kezelés előtti orvosi konzultáció ára 10.000 ft, amelynek összegét a kezelés díjába beszámítjuk.

Időpont kérés

Kérjük adja meg személyes adatait az alábbi űrlapon, és írja meg nekünk, hogy milyen időpontra szeretne bejelentkezni. Az űrlap beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szeretettel várjuk!

Zita Parrak

Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista
American Academy of Aesthetic Medicine

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi karán szereztem 1997-ben. 2012 óta foglalkozom orvosi esztétikával, 2017-ben szereztem meg az American Academy of Aesthetic Medicine oklevelét, mely szervezetnek tagja is vagyok. Rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusokon és továbbképzéseken.

 

Newbeauty Rendelo

NEW BEAUTY ORVOS-ESZTÉTIKAI KÖZPONT, 1137 BUDAPEST XIII. kerület, Radnóti utca 9 I. emelet 4.