Esztétikai nőgyógyászat

A női életciklusához tartozó élettani folyamatok, a kor előrehaladtával bekövetkező hormonális változások, szülés vagy akár jelentős mértékű testsúlyingadozás csökkenthetik a hüvely izomzat tónusát. Ezek az eltérések gyakran vezethetnek olyan kóros tünetekhez, mint a hüvely kitágulása, sorvadása, kiszáradása, vagy akaratlan vizeletcsepegés. A tünetek nagymértékben ronthatják az életminőséget, a szexuális együttlétek örömteli megélését.

A Vagilaser kezelés biztonságos, hatékony és fájdalommentes megoldást nyújthat az ilyen panaszok gyors orvoslására.

Önnél is jelentkeztek már az alábbi tünetek?

Hüvelyi diszkomfort érzés

Atrófiás hüvelygyulladás

Vizeletcsepegés

Fájdalmas, kellemetlen szexuális aktus

 

A hüvely lézeres rejuvenációjával és szűkítésével ma már fájdalom- és szövődménymentesen mindössze pár perc alatt vissza tudjuk állítani a szövetek rugalmasságát, feszességét, és a hüvely optimális állapotát.

 

 

Hüvelyi rejuvenáció, hüvelyszűkítés

Mindenki igyekszik csökkenteni az öregedés tüneteit, vagy testünk bármely részének az öregedéssel együtt járó funkcióvesztését, beleértve a hüvelyt is. A lézeres hüvely rejuvenáció az ezzel kapcsolatos problémákra nyújthat megoldást. 

A kor előrehaladtával, de főképpen többször szült nők esetében a hüvely kitágulhat, falának rugalmassága, feszessége csökkenhet, a gát izmai gyengébbé válhatnak, így a hüvely fiziológiás funkciója nem lesz optimális. Ennek eredményeképp a szexuális aktus örömteli megélése is jelentős mértékben csökkenhet. 

A hüvely lézeres rejuvenációjának, a lézeres szűkítésének célja, hogy megoldást nyújtson ezekre a problémákra, és a hüvely állapotának helyreállításával javítsa a szexuális élményt. 

Másik gyakori probléma a vizelet akaratlan elcseppenése, amit többnyire köhögés, tüsszentés, sportolás vagy nehezebb tárgyak emelése válthat ki. Az stressz inkontinencia okozta enyhébb panaszok csökkentésére a lézeres hüvelyi rejuvenáció megoldás lehet.

Lézeres kezelés

Az általunk végzett kezelés alapja egy speciális, kifejezetten a hüvely nyálkahártyájára kifejlesztett frakcionált CO2 lézer. A beavatkozás kedvező hatással lehet a menopausa időszakában jellemző ösztrogén szint csökkenésre. Aktiválhatja a kollagén termelését ezáltal fokozva a hüvely tónusát. A lézeres rejuvenáció a jelenlegi leghatékonyabb nem-sebészi és nem-gyógyszeres módszer a menopauza időszakában kialakult hüvelyfali sorvadás-, valamint a szülést követő hüvelyfali megereszkedés megelőzésére és kezelésére. 

A CO2 lézer egy speciális szkenner segítségével fejti ki hatását. A kezelés fokozza a kollagén szintézisét, ezáltal a hüvely nyálkahártya rugalmasságát. Javítja a hüvely vérellátását, nedvességtartalma fokozódik, a hám ellenállóbb, tónusosabb és rugalmasabb lehet. A hüvely pH-ja normalizálódhat, ami segít annak természetes védekező funkciójának helyreállításában, így a hüvelyi fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség növekedhet.

  

 

A szexuális aktus örömteli megélésének fokozása

A lézeres hüvelyi rejuvenáció körülbelül egy órás fájdalommentes beavatkozás, amelynek célja a szexuális örömök megélésének növelése nők esetében. A szexuális kielégülés szoros összefüggésben van az aktus során fellépő súrlódási erővel. A lézeres hüvelyi rejuvenációval ezen tudunk javítani. A lézeres kezelés hatására megnő a hüvely izomzatának tónusa, erőssége és kontrollja. Emellett hatékonyan csökkenti a hüvely külső és belső átmérőjét, valamint erősíti a gát izmait is. A kezelés hatására a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javul.

Vizeletcsepegés

A lézeres hüvelyi rejuvenáció körülbelül egy órás fájdalommentes beavatkozás. Célja lehet a szexuális örömszerzés fokozása. A lézeres kezelés hatására nő a hüvely izomzatának tónusa. Hatékonyan csökkentheti a hüvely külső és belső átmérőjét, valamint erősítheti a gát izmait is. A kezelés eredményekképpen a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javulhat.

A lézer biztonságosan és fájdalommentesen hat a megereszkedett hüvelyfalra, segítve az urogenitális struktúrák megfelelő működését, így csökkentve a vizeletcsepegés panaszait.

A szöveti regenerációs folyamat több hetet vesz igénybe, de hatása már az első kezelést követően is jelentkezhet.

Egy pár perces fájdalommentes kezelés mellékhatások és lábadozási idő nélkül, ami visszaállíthatja a szövetek rugalmasságát, feszességét, javítva ezzel az életminőséget és a szexualis együttlétet.

A Vagilaser lézeres hüvelyi rejuvenáció ára 300.000 Ft, amely általában két kezelésből áll. Amennyiben harmadik kezelés is szükséges, annak ára 100.000 Ft. A kezelés előtti orvosi konzultáció ára 10.000 ft, amelynek összegét a kezelés díjába beszámítjuk.

BEJELENTKEZÉS