Ráncfeltöltés

A hyaluronsav olyan 100% -ig felszívódó természetes anyag, ami az emberi bőr alapvető alkotóeleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. Idővel a mennyisége természetes módon csökken, ezért alakulnak ki a ráncok, vékonyodik el a bőr és válik szárazabbá.

wrinkle2

Ráncfeltöltő anyagaink használatával ezek a hiányosságok pótolhatóak:

  • rugalmas tulajdonsága miatt a gél egy sima és lágy bőr érzetét adja a páciensek számára. A töltőanyag szerkezete miatt lehetővé teszi, hogy a természetes enzimatikus bomlás lassuljon a bőrben ezáltal a kívánt hatás hosszabb ideig megmarad.
  • Hosszantartó hatás: akár 12 hónapon keresztül is bizonyítja tartósságát. Kimagasló biztonsági szint mellett hosszan tartó természetes hatást ér el férfiak és nők számára egyaránt.
  • Biztonság: a töltőanyagok biológiai fermentációval készülnek, azaz nem állati eredetűek, így a készítmények beadása előtt nincs szükség allergiatesztre. A nagyon tiszta, igen alacsony proteintartalmú készítmények minimálisra csökkentik a hypersensitiv reakció valószínűségét.

 1344 4355 1 PB

BEJELENTKEZÉS

 

http://www.whatclinic.com/external/ClinicContactRate.aspx?clinicid=216481&size=3