Mezoterápia


Tűs mezoterápia esetén a mezoterápiás eszköz segítségével egy vékony tűn keresztül tudjuk a bőrfelszín alá juttatni a megfelelő mennyiségű hatóanyagot. A sok apró tűszúrás és az esszenciális tápláló anyagok elősegítik a kollagén és az elasztin termelését a bőrben. A kezelés, megerősíti a bőrt, valamint visszaállítja vitalitását és helyes szerkezetét.

Mesotherapy 2

Arc-, nyak-, dekoltázs kezelés

 • Feszesíti a bőrt az elasztin és a kollagén termelés fokozásával.

 • Gyorsítja a sejtek anyagcseréjét, javítja a bőr minőségét, a bőr puhábbá, teltebbé, simábbá és fiatalosan hanvasabbá válik.

 • Mélyen hidratálja a bőrt, melynek köszönhetően a ráncokat kisimítja.

 • Antioxidáns hatása leköti a szabadgyököket ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat .

 • Eredményesen kezelhetőek a pigmentációs problémák (Pl.; májfoltok , szeplők, stb.). 

A mezoterápiai anyagok stimulálják a bőr és a benne lévő kollagén regenerálódását, gátolják a szabadgyökök kárositó hatását, táplálják a bőrt. Emellett megkötik a vizmolekulákat, amitől a bőr sokkal fiatalabbá válik.Közvetlen hatásként az apró molekulák jeleznek a sejteknek, hogy kezdjenek működni, és deaktiválják a káros molekulákat, amik a napsütés vagy a környezeti ártalmak hatására jöttek létre.


Hatóanyagok: Pl; Hyaluronsav, Vitaminkomplexek, Ásványi anyagok, Nyomelemek, Organikus szilicium, DMAE, Dexpanthenol, rézpeptidek, növekedési faktorok, különböző növényi kivonatok, stb.

Haj- és fejbőr kezelés

 • Fejbőr táplálása, hidratálása- a kezelés elősegítia fejbőr normál működésének visszaállítását a zsírsavak termelődésének aktiválásával, melyek táplálják a fejbőrt, védik a hajhagymákat körülvevő szöveteket a kiszáradás ellen, mellyel megelőzhetővé válik a szárazkorpa kialakulása.

 •  Csökken a hajhullás mértéke függetlenül a belső (androgen, hormonális, stressz), illetve külső (évszakváltás, szennyeződések, szmog) hatások ellenére is.

 •  Erősebb, fényesebb, dúsabb és gyorsabban növekvő haj.

  Hatóanyagok: Pl.; Ásványi anyagok, Vitaminkomplexek, Nyomelemek, rézpeptidek, növekedési


Kezelések menete

 1. A bőr alapos tisztítása ( smink és szennyeződések eltávolítása)
 2. A bőrfelszín érzéstelenítése ( lokális érzéstelenítő krémmel)
 3. A Bőr fertőtlenítése ( fertőtlenítő folyadékkal)
 4. Mikroinjekciózás ( területtől függően kb. 30-60 perc)
 5. A maradék hatóanyag bejuttatása (elektroporációval)
 6. A kezelt terület tisztítása ( fertőtlenítő folyadékkal)
 7. Nyugtató krém vagy maszk alkalmazása (5-10 perc)

Az arckezeléseknél a kívánt eredmény eléréséhez átlagosan 4-5 alkalom szükséges, melyek négy hetente követik egymást. Kombinálhatjuk kollagén indukciós terápiával a jobb hatékonyság eléréséhez.

 

 

BEJELENTKEZÉS