Mezoterápia

Tűs mezoterápia esetén a mezoterápiás eszköz segítségével egy vékony tűn keresztül tudjuk a bőrfelszín alá juttatni a megfelelő mennyiségű hatóanyagot. A sok apró tűszúrás és az esszenciális tápláló anyagok elősegítik a kollagén és az elasztin termelését a bőrben. A kezelés, megerősíti a bőrt, valamint visszaállítja vitalitását és helyes szerkezetét.

Mesotherapy 2

 

Arc-, nyak-, dekoltázs kezelés


Mezo1

• Feszesíti a bőrt az elasztin és a kollagén termelés fokozásával.
• Gyorsítja a sejtek anyagcseréjét, javítja a bőr minőségét, a bőr puhábbá, teltebbé, simábbá és fiatalosan hanvasabbá válik.
• Mélyen hidratálja a bőrt, melynek köszönhetően a ráncokat kisimítja.
• Antioxidáns hatása leköti a szabadgyököket ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat .
• Eredményesen kezelhetőek a pigmentációs problémák (Pl.; májfoltok , szeplők, stb.).
A mezoterápiai anyagok stimulálják a bőr és a benne lévő kollagén regenerálódását, gátolják a szabadgyökök kárositó hatását, táplálják a bőrt. Emellett megkötik a vizmolekulákat, amitől a bőr sokkal fiatalabbá válik.Közvetlen hatásként az apró molekulák jeleznek a sejteknek, hogy kezdjenek működni, és deaktiválják a káros molekulákat, amik a napsütés vagy a környezeti ártalmak hatására jöttek létre.

Hatóanyagok: Pl; Hyaluronsav, Vitaminkomplexek, Ásványi anyagok, Nyomelemek, Organikus szilicium, DMAE, Dexpanthenol, rézpeptidek, növekedési faktorok, különböző növényi kivonatok, stb.

 

Haj- és fejbőr kezelés


Mezo2

• Fejbőr táplálása, hidratálása- a kezelés elősegítia fejbőr normál működésének visszaállítását a zsírsavak termelődésének aktiválásával, melyek táplálják a fejbőrt, védik a hajhagymákat körülvevő szöveteket a kiszáradás ellen, mellyel megelőzhetővé válik a szárazkorpa kialakulása.
• Csökken a hajhullás mértéke függetlenül a belső (androgen, hormonális, stressz), illetve külső (évszakváltás, szennyeződések, szmog) hatások ellenére is.
• Erősebb, fényesebb, dúsabb és gyorsabban növekvő haj.

Hatóanyagok: Pl.; Ásványi anyagok, Vitaminkomplexek, Nyomelemek, rézpeptidek, növekedési

 

Kezelések menete


1. A bőr alapos tisztítása ( smink és szennyeződések eltávolítása)
2. A bőrfelszín érzéstelenítése ( lokális érzéstelenítő krémmel)
3. A Bőr fertőtlenítése ( fertőtlenítő folyadékkal)
4. Mikroinjekciózás ( területtől függően kb. 30-60 perc)
5. A maradék hatóanyag bejuttatása (elektroporációval)
6. A kezelt terület tisztítása ( fertőtlenítő folyadékkal)
7. Nyugtató krém vagy maszk alkalmazása (5-10 perc)

Az arckezeléseknél a kívánt eredmény eléréséhez átlagosan 4-5 alkalom szükséges, melyek négy hetente követik egymást. Kombinálhatjuk kollagén indukciós terápiával a jobb hatékonyság eléréséhez.

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

http://www.whatclinic.com/external/ClinicContactRate.aspx?clinicid=216481&size=3