Ma már tisztában vagyunk azzal, hogy a fiatalosabb megjelenés érdekében nem csak az elvesztett volument kell pótolnunk, hanem olyan anyagokat kell használnunk, amelyek hatékonyan utánozzák az elvesztett szövetek összetételét. Töltőanyaggal egyszerűen pótolható az elveszett zsír és kötőszövet. Ahogy az arcunk öregszik, a szemgödrünk és az orrunk egyre nagyobb lesz, míg az álkapcsunk összemegy. Az idősebb embereknek egyre táskásabb lesz a szemük és megnyúlik a felső ajkuk, ezzel egy időben az álkapocs vonala eltűnik. Ha időben elkezdjük ezeknek a hiányoknak a pótlását, akkor le tudjuk lassítani az öregedés folyamatát.

Aging

Az öregedési folyamat közben az arc finom vonalai elvesznek, a halánték szövetei is csökkennek ennek a következményei különböző bemélyedések lesznek az arcon. Mivel az arccsont területén nem sok változás megy végbe ezért az különösen „kiállónak” tűnhet. Azonban ahogy tovább öregszünk további szövetveszteség következik be az arccsont alatt, ami újabb bemélyedéseket eredményez.

Ma már meg van arra a lehetőségünk, hogy a problémák jelentős részét megoldhatjuk úgynevezett arcliftingel. A termékek megfelelő használat mellett alkalmasak arra, hogy látványosan megfiatalítsák a bőrt, amennyiben szükséges más kezelésekkel kiegészítve. Képesek vagyunk létrehozni azt a külsőt Ön számára, amit mindig is szeretett volna, amely jótékony hatással lesz a közérzetére is. Azonban minden ember egyedi, ezért különböző igényekre más és más technikák alkalmazhatóak, a kezelések kombinációja mindig látványosabb és szebb végeredményt ad mintha csak egyfajta kezelést alkalmaznánk.

Nagyon sok töltőanyag elérhető manapság a piacon, amelyek közül a hyaluronsav alapanyagú termékek a legnépszerűbbek (Juvéderm, Restylane).

Restylane before after

A Radiesse egy hosszan tartó anyag, amelyet nagyon sok cél elérésére tudunk használni. A Sculptra egy nagyszerű termék, ha hosszantartó megoldást keresünk, hatása ugyanis akár 2 évig is eltarthat, miközben nagyon természetes hatást biztosít. Rendelőnkben lehetősége van ajak feltöltésre, az arc alsó részének a helyreállítására, szemöldök emelésre, faceliftingre, felszívódó töltőanyagok használatával. Az anyagok kb 9-24 hónapig tartanak, javasolt úgynevezett „touch-up” kezelések, a szinten tartás érdekében.

Juvederm toltes

BEJELENTKEZÉS