A bőr minőségének javítása Juvederm Volite-tal

Ha lélekben fiatalnak is érezzük magunkat, ahogy idősödünk bőrünkön jelentkezni kezdenek az öregedés jelei, különösen az arcunkon. Bőrünk durvává szárazzá válhat, amely bizony helyt ad a nemkívánatos ráncoknak és bemélyedéseknek az arcunkon, ennek köszönhetően megjelenésünk egyre fáradtabb és megtörtebb lesz, ami hatással van a kisugárzásunkra is.

 

A hagyományos töltőanyagok finomítanak az öregedés jelein ezzel egy egységet és szimmetriát kölcsönözve az arcnak, ami így kevésbé lesz ráncos. Viszont ezek az anyagok nem képesek a bőr valódi állapotát és egészségét visszaadni, ebben lesz segítségünkre a Juvéderm® Volite.

A Juvéderm® Volite az első olyan töltőanyag, amely biztosítja azt a hidratáltságot és minőséget a bőr számára 9 hónapon keresztül, amelyről mindig is álmodott, mindössze egyetlen kezelést követően.

 

Mi a Juvéderm® Volite?

A Juvéderm® Volite egy hyaluronsavat tartalmazó készítmény. A hyalronsav természetes módon is megtalálható a bőrünkben, ez az anyag felel bőrünk hidratáltságáért. A Volite segít bőrünk rugalmasságának és víztartalmának visszaállításában, serkentve ezáltal bőrünk saját kollagén termelését. Mindezzel olyan problémák orvoslása válik lehetővé, mint a szárazság és érdesség.

A Juvéderm® Volite használható hidratálásra, ránctalanításra, a bőr rugalmasságának növelésére akár arcon, nyaki területen, dekoltázson és kézfejen. Egy kezelés után is észrevehető lesz a változás amint egy sokkal ragyogóbb, egészségesebb, puhább, hidratáltabb bőrrel hagyja el a rendelőnket. Ezeket a hatásokat 9 – 12 hónapig élvezheti, kiküszöbölve a egyéb kezelések szükségességét.

 

https://lh6.googleusercontent.com/UhypvJ6pEesxXFSrj_vwoSyIgyXOk8wOxu6D5I1HBTPRhPOiC2-wx3L1daYRV6YIKSbVvz9pUed3UdpR2bKUYZQYWrdWcNH_D_gcDGAgR_W391TrYYwOh3J7pVtiFVxAXspU-GMv

 

Mit tudunk a Juvéderm® Volite-tal kezelni?

A Juvéderm® Volite használható fiatalabb vendégek körében is, a bőr szépségének fokozására és ragyogóbbá tételére, idősebb vendégeknek akkor ajánljuk, ha száraz bőrtípussal rendelkeznek vagy ha aknés bőrrel, ugyanis szép változásokat lehet elérni ezzel a problémával kapcsolatban is.

 

Milyen fajta kezelés ez?

Hivatalosan a töltőanyagok kategóriába tartozik azonban sokkal inkább a bőr textúráján változtat mintsem volument adna az arcnak.

 

Hogyan működik?

A Juvéderm® Volite hatása eléggé széleskörű. A anyag jelenlétének lesz egy kellemes hiánypótló hatása, ahogy az idő telik a kezelést követően bőrünk finomabbá, ragyogóbbá válik, a ráncok csökkenek, bőrünk feszesebbé válik.


Miből áll a kezelés?

Először egy érzéstelenítő krémet viszünk fel a bőrre majd elkezdjük az anyag beinjektálását a bőrbe. 

 

Milyen eredmény várható?

A végleges eredmények 2-4 héten belül alakulnak ki. Megfigyelhető változások következnek be: puhább ragyogóbb bőr, és a ráncok jelentős csökkenése.

 

https://lh6.googleusercontent.com/vYJ1Nlv51Z3-EQeoVVzx-igdDsRosfQDdhjcOYDTv4k9ObOBDcW4VDfVoZ0ETbbPc4mBxA6oMt3lX9d-FUQ5n6uPm5Vdja1fs7yxpQnmx8MfM0kNziKsBUJ9-2kYKzrCyTDI5pVB

https://lh6.googleusercontent.com/UAXylbNR93NNRZzhwM3-srLC4-albZuHC0gPK7wKrF8G485rLTjHEL1msqZ4S-TxMYAjIfmUGWP0Cfopct1UYGQ22_N0fBPsiZIKjStIiZIpPKUhkDSxhdYM4Qf0gRFFrm169TP2

 

Vannak-e mellékhatások?

Az egyetlen lehetséges mellékhatás az injekciózott terület kis mértékű duzzanata pár óra erejéig, ritkább esetekben bevérzés.

 

Szükséges pihenési idő a kezelést követően?

Ez attól függ, hogy a bőrünk mennyire hajlamos bevérzésre/bedagadásra. Néhány területnél várható a bedagadás, de ezek is többnyire hamar elmúlnak. Az egyik ilyen érzékeny terület a nyak, illetve azok az emberek hajlamosabbak rá akiknek vékonyabb a bőrük.

 

Mennyibe kerül?

Az ár nagy mértékben függ az elhasznált anyag mennyiségétől, ami személyenként eltér. Árainkat megtalálja az esztétikai kezelések árai között