Cikkek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A válasz természetesen igenlő, hiszen a krémektől megkezdve egészen a lézeres kezelésekig számos megoldás álla rendelkezésünkre. Abban az esetben, ha már sok krémet kipróbáltál, amely úgy volt meghirdetve, hogy heteken belül vissza adja a régi, fiatalos bőrödet, ám az ígéret mégsem teljesedett be, ismerkedj meg a lézeres beavatkozásokkal, amelyek egy fokkal sem fájdalmasabbak, és amelyek semmilyen vágással nem járnak.

 A lézer sugara áthatol a bőrön és irányított területen képes a bőrt regenerálni és a túlzott nedvességtartalmat lecsökkenteni. Lehet, hogy a rácokat eddig elviselted valahogy, de ez után nem vagy már hajlandó úgy a tükörbe nézni, hogy a szemed alatt szarkalábak legyenek, vagy éppen a nyakadon megereszkedett legyen a bőr.

Magyarországon is végeznek ilyen típusú bőrfiatalítási eljárásokat, amelyek esetében maximálisan nyugodt lehetsz, hiszen a kellő lézeres felszerelésekben sem kell hiányt szenvednünk. Mindig jó- és gyakori kérdésnek bizonyul az, hogy mennyi időbe is telik a felépülés és hagy-e maga után heget a lézeres műtét. Ezek a kérdések még abból az időből származnak, amikor is szikével dolgoztak az orvosok, és amikor a hegeket nem lehetett teljes mértékben eltűntetni, mivel fizikai vágásról volt szó, amely a nyomait örökké meghagyta maga után.

Emiatt ma már nem kell aggódni, hiszen a lézer - a legelterjedtebb teóriákkal ellentétben - nem vág, és nem éget, hanem hővé alakulva elpárologtatja a bőr mélyén lévő vizet, ezáltal könnyen visszanyeri a bőrünk a rugalmasságát, hiszen a nedvesség miatt az már nem ereszkedik meg. A következő nagy kérdés az szokott még lenni, hogy mennyi idő alatt is tűntethetőek el teljes mértékben ezek a ráncok. Ez természetesen attól függ, hogy milyen eljárást is alkalmazunk, hiszen van a felületes hámlasztás, amelynek a nevében is benne van, hogy a bőr legfelső rétegét kezeli, és amely kisebb-, kevésbé mélyre ásódott ráncok esetében alkalmazható illetve a mélyhámlasztás, amely már egy hosszadalmasabb és erősebb lézersugarakat megkövetelő munkafolyamat.

Keress fel a lehető legrövidebb idő alatt egy plasztikai sebészt, aki végzett már ilyen típusú bőrfiatalító beavatkozást és konzultálj, hogy Neked melyik is lenne a legajánlottabb és az adott művelettől éppen milyen eredményt is várhatsz majd.