Cikkek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Rengeteg nő, de manapság sok férfi is álmodik harmincas évei után fiatalos, rugalmas és selymes arcbőrről. Sajnos előbb vagy utóbb mindenkit utolér az idő, mindenki öregszik egy kicsit, s mindenkin meglátszanak az apróbb szépséghibák, a kisebb ráncok, a szarkalábak. Az orvoslás és a modern technológiának köszönhetően viszont új út nyílt meg a fiatalodás téren, s az új út nem más, mint a lézeres arcfiatalítás! Hogy ez pontosan hogyan is működik, hogy ez pontosan miből is áll? Most mindenre fény derül…

A beavatkozás lényege, hogy nagyon kis ideig, a másodperc néhány ezred részéig úgymond "égetik" a bőrt. Természetesen nincs maradandó sérülés, nincsenek látható nyomok, s nincs kellemetlen fájdalom sem. Az igazi titok mégis abban rejlik, hogy az irha sejtek annyira erős ingert kapnak a beavatkozás által, hogy fontos rostokat tudnak termelni, akárcsak a kollagént vagy az elasztint. Nem is csoda hát, hogy a lézeres arcfiatalítás ennyire elterjedt, s ennyire hatékony módszerré vált a fiatalodni vágyók körében!

A csúf igazság az, hogy a bőr a harmincas évek után elveszti teljes vízmegkötő képességét, illetve már nem képes elég elasztint és kollagént termelni, ez a folyamat csökken, s épp emiatt jelennek meg azok a fránya ráncok. Főként az arcon figyelhetőek meg ezek meg ezek a kellemetlen öregedési nyomok. A lézeres bőrfiatalítás során a lézer fénye a kollagén rostok összehúzódását idézi elő, ezáltal a bőr jóval rugalmasabb és feszesebb lesz, s mindezt fájdalommentesen lehet átvészelni hála a hűtött kezelőfejnek.

A beavatkozás biztos eredményt mutat, a siker garantált, azt viszont nem árt tudni, hogy a szemmel látható eredményt van, hogy csak pár hónap múlva lehet látni, amikor is a bőr kollagén hálózata teljes mértékben újjáépül, s kellő képen megerősödik. Legyen szó akár a nyakról, arcbőrről, dekoltázsról, a lézeres arcfiatalítás minden egyes területen szó szerint varázslatos megoldást nyújt mindenki számára.

Ennek a remek kezelésnek hála rengeteg nő és férfi akár tizenöt évet is letagadhat, akár tizenöt évet is fiatalodhat úgy, hogy nem maradnak hegek és kellemetlen nyomok, nem változnak meg az arc vonásai, csak a fiatalos és feszes bőr marad. A lézeres bőrfiatalítás nem vesz sok időt igénybe, maximum fél órát, nincsenek fájdalmak és kellemetlen érzések, semmiféle kockázat sincs, s az eredmény csodás és teljesen elbűvölő.