Cikkek

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Azok az emberek, akik elérnek egy bizonyos kort, észreveszik magukon, hogy a bőrük már nem olyan, mint régen és bizony eljárt felettük az idő. Az, hogy valaki a sokadik életévét járja, nem azt jelenti, hogy le kell mondjon magáról, sőt!

Mi is a megoldás az ilyen esetben?

Persze, hogy a plasztikai sebész jut eszébe mindenkinek, ha választ kell adni erre a kérdésre, viszont a magas ár és a fájdalomtól való félelem mindig is egy gátat szab az előtt, hogy sokan erre rászánják magukat. A lézeres kezelésekről csakis jót hallhatunk, hiszen a hatékonyságuk és rövid leforgásuk mellett még az a nagy előny említhető meg az esetükben, hogy hajszál pontosan lehet azokkal adott bőrfelületeket megcélozni és még a kényes területeket is könnyen lehet kezelni.

Ezen a területen a finomhámlasztás illetőleg a mélyhámlasztás van igazán elterjedve, amelyeket attól függően alkalmaznak, hogy mennyire is sérült, megereszkedett és ráncos a bőr. A finomhámlasztást kisebb energiával végzik és az apróbb hibákat távolítják el azzal, amely kevesebb mint egy óra alatt meg is van. A mélyhámlasztás, ezzel ellentétben, egy nagyobb lézer erővel működik, mely a komolyabb ráncok megszűntetésében van segítségükre a plasztikai sebészeknek. Ennek ideje meghaladja az egy órát, amely egy egységes és sima felszínt képez a bőrnek. A bőrünk attól ereszkedik meg, hogy túl magassá válik a nedvességtartalma és az izomrostjaink kevesebb számban fordulnak elő a bőrünkben, így a bőr a gravitációnak köszönhetően egyszerűen megereszkedik és megnyúlik.

A finom hámlasztást célszerű többször megismételni annak érdekében, hogy komolyabb hatást érjünk azzal el, mivel csak a bőr legfelső rétegével dolgozik, ezért az ismételt kezelés által valóban elérhetjük a sima bőrfelületet. Szinte bármilyen korban és stádiumban érdemes belekezdeni a bőr szépítésébe, hiszen a lézeres kezelések már bizonyítottak és nem kérdés, hogy ha valaki anyagilag és lelkileg felkészül egy ilyen műtétre, akkor az garantáltan sikeres lesz-e vagy sem.

Olvass utána, hogy milyen tanácsokat adnak még a bőrfiatalításhoz és ha készen állsz, akkor szépülj a 21. század lézertechnológiájának segítségével.