Cikkek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Amíg az ember fiatal, addig nem számol azzal, hogy egy bizonyos kor után már nem fog úgy kinézni, ahogyan szeretne és majd lehetséges, hogy különböző beavatkozásra fog szorulni. Senki sincs kötelezve arra, hogy szépítse a bőrét, viszont a nők szeretnek mindent megtenni a szépségükért, így ahogy észreveszik, hogy a bőrük kezd megereszkedni, máris kezd megérni a fejükben a szépészeti beavatkozás ötlete.

Régebben kevés voltak nyugodtan azok a páciensek, akik ilyesmire vállalkoztak, hiszen a szikével végzett műtétek fájdalmasak voltak, hosszú volt a felépülési idő és az orvos kezén nagyon sok múlt, hiszen egy apró csúszás és a végzetes hibának is bizonyulhatott. Mára már azért egy sokkal modernebb technika vette át a szike helyét, amely a lézeres eljárásból áll és amely fényévekkel modernebb és biztonságosabb technológia, mint az elődje.

A lézer esetében nem is beszélhetünk késről, vágásról és egyéb fájdalmas dolgokról, hiszen a lézerfény egy teljesen más alapon működő eljárás, amely a bőrt megszabadítja a felesleges nedvesség tartalomtól és egyúttal regenerálja azt. Ezen folyamatok összességeként születik meg egy feszesebb és simább bőr, amely beavatkozást egyre többször és többször megismételve a látvány egyre kielégítőbbé válik. Vannak olyan emberek, akik elfogadják azt, hogy az évek múlásával a bőrük is árulkodik arról, hogy ők már elhagyták a fiatal éveiket, de aki nem szeretné, hogy idősnek nézzék vagy csak egyszerűen a tükörbe nézve egy olyan képet szeretne viszontlátni, amellyel elégedett, az szabadon választhat egy beavatkozást, amely egy év alatt teljes mértékben lemegy és összegezve a fáradásokat, boldogan könyveli el, hogy megérte mindabba belevágnia.

A tengeren túl már ezelőtt 30 évvel is divat volt a különböző plasztikai műtét, ám a kilencvenes évektől hazánkba is kezdett meghonosodni ezt a technológia. Ma már alapos tudás, kiváló berendezések és képzett orvosok vannak ezen a területen, amely számodra egy megnyugvást biztosíthat, hogy ha bőrfiatalítást szeretnél, akkor a végeredmény valóban olyan lesz, amilyet az 'előtte - utána' összehasonlító képeken láthattál. Keress egy tapasztalt plasztikai sebészt és mondj STOP-ot az évek múlásának azzal, hogy a bőrödet megfiatalítod akár húsz évvel is.