Cikkek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 


Aki az arcfiatalításba belevág, az garantáltan először utána érdeklődik annak, hogy milyen eredményt is várhat el egy frakcionált lézeres kezeléstől és milyen változásoknak is lehet tanuja a beavatkozás végén. Az eredmény egyenesen lenyűgöző, hiszen az összes ránc (felszínesebb illetve mélyebb) teljesen eltűnik illetve a bőrhibákat is száz százalékosan el lehet tüntetni. Az összes bőrelszíneződés illetve felszíni bőrhibák is maradéktalanul korrigálhatóak és amely talán a legforradalmibb, az nem más, mint hogy a gyógyulási idő minimálisra van csökkentve.

A photoaging - amely a napsugarak által okozott öregedés felerősítését jelenti - is megállítható a lézeres műtéttel és bőrünk szépítése révén valóban akár 15 évet is letagadhatunk a korunkból. Nem egyszerű olyan szakembert találni, akiben teljesen megbízunk, hiszen egy ilyen beavatkozás indirekt módon azt fedi, hogy a testünk egyik - talán legfontosabb - részét az orvosra bízzuk. Ha az hibát követ el, akkor hatalmas kudarcban végződhet a megszépülésünk, ám ha kellő tapasztalattal rendelkezik, akkor nem kérdés, hogy le leszünk nyűgözve a végeredmény által.

Sajnos - mint minden -, ezen beavatkozás eredményei sem tartanak örökké, hiszen a napnak a sugarai és a körülöttünk lévő egyéb látható- illetve láthatatlan behatások folyton azon dolgoznak, hogy a bőrünk öregedjen és megereszkedjen. Adott esetben, ha valaki egy műtétet követően 5-10 év múlva úgy érzi, hogy ismét szeretne egy bizonyos testrészt (arc, nyak, mellkas, stb.) műttetni, akkor arra minden akadály nélkül sort lehet keríteni.

Mindezek mellett nyugodtak lehetünk, hiszen a mai tudomány állása alapján a beavatkozások szinte mindegyike kiváló eredménnyel végződik, mely annak is köszönhető, hogy a lézerrel való műtés már egy magas precíziós lehetőséget kínál, mellyel a hibázási lehetőség szinte teljesen ki van zárva. Ugyanakkor, nem szabad azt sem elfelejtenünk, hogy minden páciens más és minden ember esetében más és más bőrszerkezettel kell számolnunk, amely a műtét végeredményét is befolyásolhatja egy bizonyos mértékben.

Ezeket figyelembe véve mondhatjuk el, hogy ha valaki úgy dönt, hogy a barázdáitól illetve ráncaitól egy életre meg akar szabadulni, akkor először egy alapos konzultáció kell mindazt megelőzze egy tapasztalt plasztikai sebésszel, aki a felmérés eredményeit látva meg tudja mondani, hogy milyen végeredményre is számíthat a kedves páciens.