Cikkek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Akinek megfordul a fejében a lézeres bőrfiatalítás gondolata, annak azzal a kérdéssel is számolnia kell, hogy vajon alkalmas-e egy ilyen beavatkozásra és ha esetleg nem, akkor mi lehet annak az oka. Alapvetően nem ajánlott bárkinek ilyesmibe belevágnia, hiszen akinek csak egy - két ránca van, az nem érdemes a bőrét ilyesmivel terhelnie, hanem annak ajánlott igazán, aki idősebbnek néz ki a koránál.

Továbbá, az elsődleges ráncok, amelyek meg szoktak jelenni, azok a finomabb ráncok illetve szarkalábak, melyek első jelként üzenik felénk, hogy az éveink száma legalább hármassal kezdődik és amely esetben már érdemes elgondolkodni azon, hogy egy kisebb lézeres hámlasztási beavatkozásnak már alá vethetnénk magunkat. Ha már mélyebb ráncok jelennek meg az arcon, akkor megalapozottan mondhatjuk azt, hogy egy ilyen beavatkozásra nagy szükségünk lenne, de mindezek mellett nem szabad magunk döntsünk ilyen kérdések felől, hanem mindenképpen konzultálnunk kell egy plasztikai sebésszel, hogy az mit is ajánl pontosan. A másik nagyon kiábrándító bőrelöregedési jelenség az, mikor a nyakon kezd megereszkedni a bőr.

Talán itt nyilvánul meg a leginkább a gravitáció hatása, hiszen ahogyan az ember egyre inkább öregszik, úgy a nyakán a bőr egyre gyengébb és egyre kevésbé tartja a feszességét. Ha ilyen jeleket veszel észre magadon, akkor is már elgondolkodhatsz a lézeres műtéten, hiszen ha a nyaki rész ismét fiatalos és feszes, akkor egy jó pár évet már kezdetből le is tagadhatsz. A bőrre számos külső behatás van következménnyel, így például az erős napfény, a különböző gázok vagy éppen a por. Ezek mind gyengítik azt illetve szerkezetileg lazítják az izomrostokat, mely egy hamarabbi elöregedési folyamatot eredményezhet. A nap például különböző foltokat generálhat a bőrre, amely szintén kevésbé esztétikus és amelyet a lézeres beavatkozásokkal könnyedén el lehet tüntetni. A stressz is ugyan úgy rombolhatja bőrünk szépségét és külön ráncokra is felfigyelhetünk abban az esetben, ha az életünket stresszesen éljük.

Ezek mind lecsapódnak rajtunk és árulkodnak arról, hogy a mögöttünk lévő harminc-negyven év milyen életstílusban is telt el. A lézeres hámlasztás segítségével az apróbb bőrhibákat is eltüntethetjük az arcról, amelyek lehet, hogy már hosszú évek óta rontják a szép képet és amely mindig is idegesítő volt számunkra. A mai technológiának köszönhetően szinte mindent képesek vagyunk korrigálni anélkül, hogy bármi mellékhatással is számolnunk kellene.