Cikkek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A lézeres bőrfiatalítás több mint hat éve jelent biztos megoldást a megfiatalodni vágyók számára, s Nyugat-Európa után Magyarországon is teljes mértékben elérhető szolgáltatásnak bizonyul. A lézeres kezelésnek számtalan előnye van, többek között nem igényel altatást, a régi technikákkal ellentétben a gyógyulás nem vesz igénybe hosszú hónapokat, s mindemellett a hatás több évig látható lesz.

Altatásról szó sincs
A lézeres beavatkozás egyik nagy előnye, hogy nincs szükség altatásra, hisz maximálisan elegendő, ha a bőrt csak lehűtik. Sokan félnek az altatástól, egyenesen rettegnek tőle, de ha erről a modern bőrfiatalító eljárásról van szó, akkor ettől nem kell tartani. A beavatkozás egyáltalán nem drasztikus, s nem vesz igénybe sok időt. A már-már tökéletesre fejlesztett gyors lézeres eljárás egyfajta válasz a rohanó világot illetően, ahol az idő pénz. Bizony ez a beavatkozás is az. Gyors, precíz és minőségi, s páciens nem kell kiessen a munkából az altatás miatt.

Több hónapos gyógyulás? Ugyan már, elég tíz nap is!
Az eddig alkalmazott műtéti beavatkozások elavultnak számítanak az új lézeres kezeléssel szemben, ugyanis a teljes gyógyuláshoz nem kell több, mint tíz nap, hisz a bőr jóval gyorsabban hámosodik. Szó sincs egy örökkévalóságnak tűnő három hónapról, ami alatt ügyelni kell a szóban forgó bőrfelületről s védeni kell azt a naptól. 10 nap, nem több, s a bőr fiatalos, egészséges s ragyogóan szép lesz. A gyógyulási időszak után akár már sminkkel is lehet szépíteni a bőrt, illetve végezni a megszokott tevékenységeket.

Évekig tartó hatás
Bizony ez nem csalás, nem ámítás, hisz a forradalmi lézeres bőrfiatalításnak köszönhetően a bőr évekig fiatalos és sima lesz. A ráncoknak vége, a szarkaláb már a múlté, s a jelent a megfiatalodott bőr jelenti! A gyógyulási időszak után szembeötlő lesz a változás, hisz bőrünk visszanyeri a régi vérbőséget, illetve rugalmas és feszes lesz. Mindezt természetesen fokozni is lehet, a hatás még tovább tarthat abban az esetben, ha a táplálkozásunkra is figyelünk, illetve egészségesebb életmódra váltunk.

Válassza bátran a lézeres bőrfiatalítást, ha lényeges finomabb és üdébb, rugalmasabb és mindenképp fiatalosabb bőrt szeretni. Nincs szó kellemetlen altatásról, a gyógyulás csupán tíz napot vesz igénybe, s a végeredményt még Aphrodité vagy Apolló is megirigyelné.