Cikkek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

HYAMATRIX -  innováció a gyakorlatban!

 

A HYAMATRIX® hyaluronsavas kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű készítmények, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX®mátrix peptidei alapján készülnek.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® professzionális készítményeivel harcol az öregedési folyamatok ellen, és képes csökkenteni a bőr biológiai korát! Mindezt injekciós beavatkozás nélkül! Nem kell tartani a bőr pigmentációjától!

 

Miben rejlik az innováció?

 

Hyamatrixlezarasbelso02

 

Két minőségi komponens:  a destrukturált hyaluronsav és a mátrix peptidek együttes jelenléte.

A destrukturált hyaluronsav molekulák rendkívül kis méretének (40kDA!) köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolja a sejtközti mátrix szerkezetében fellelhető hyaluronsav hiányt, és alapja a szilárd mátrix váz képzésének. A mátrix peptid képesek rendezni az epidermális rétegben a korábban már behatolt hyaluronsavat és azt makromolekulákká képesek strukturálni, blokkolva ezzel a hialuronidász szintézisét. Megvalósítja a sejtek receptorközti kölcsönhatását, és az optimális fetételeket biztosít a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához. Stimulálja a regenerációs folyamatokat, aktivizálja a saját hyaluronsavnak, valamint az elasztinnak és a kollagénnek a bőrben történő szintézisét. Így valósul meg hyaluronsav lehető leghosszabb ideig történő megtartása a sejtközi mátrixban. A mátrix peptidek nem hormonok! A Hyamatrix mátrix peptidei a hyaluronsav hidrokolloidjának és az aminosavak kémiai nanostrukturálásának eljárása során nyert új peptid osztályú peptidek!

Hyamatrix

A Hyamatrix egyaránt kínál, hatékony megoldást az öregedési folyamatok megállítására és a bőr megújítására, mindezt injekciós beavatkozások nélkül!

A HYAMATRIX az otthoni termékekkel kiegészítve lehetővé teszik a mezoterápiás eljárások hatékonyságának elérését akár otthoni körülmények között is.