Cikkek

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A dinamizált hatóanyagú Guna Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza! Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy tekintete mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai.

27 2544458-min

Mivel végzik a kezelést?

A kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm), dermaroller-rel, a Guna Inc. saját szabadalmaztatású tű nélküli technikájával a gunaphoresis-szel vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel (elektroporátor, iontoforézis, ultrahang) dolgoznak Guna Biolifting kezelésben gyakorlott orvosaink, kozmetikusaink.

Mikor kezd látszani a kezelés eredménye?

Bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik, de a hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően 4-10 kezelésre van szükség.

Beszéljünk a számokról!

Szakemberek tapasztalatai alapján átlagosan elmondható, hogy 5 Guna Biolifting kezeléssel 4-5, míg 7-10 kezeléssel akár 8-10 évet tagadhattak le korukból vendégeink.

Milyen rendszerességgel kell a kezeléseken részt venni?

Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Guna Biolifting rejuvenizáló kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente - évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Guna hatás megőrzésére.