Akciós ajánlatok - Kategóriák

Anti-Aging és Orvos-Esztétikai Blog

Hasznos információk, hírek és tanácsok a szépségápolás és az orvosi esztétika területéről

Skin booster kezelés

Skin-booster-Injections

Az évek múlásával bőrünkön elkerülhetetlenül megjelennek az öregedés jelei, még akkor is, ha lélekben fiatalnak érezzük magunkat. Bőrünk feszessége és rugalmassága csökken, egyre több folyadékot veszít, durvává és szárazzá válhat, amely hatására megjelennek a nemkívánatos ráncok és bemélyedések az arcunkon. Ennek hatására megjelenésünk egyre fáradtabb és megtörtebb lesz, ami hatással van a kisugárzásunkra is.

https://lh3.googleusercontent.com/h4-pM-7QcFquo1Cq0Odeb25e2QLYH_1IJ4aMSQhPTUTBMVcFugyPbNEqVc5CFqZacbTNV4AXdir3GU8Nl1JMPh3awmELeHYmdH6qRQpKIECCJsxCS-zfoW_Arl33IIvdMfyyvyHO

A hagyományos töltőanyagokkal sokat javíthatunk az öregedés jelein, pótolhatjuk velük az évek alatt elveszett volument, csökkenthetjük a ráncok számát és mélységét. Emellett azonban szükség van a bőr valódi állapotának és egészségének visszaállítására is.  Ma már elérhető olyan töltőanyag is, amellyel már egyetlen kezeléssel is biztosíthatjuk a hidratáltságot és minőséget a bőr számára 9 hónapon keresztül.

https://lh3.googleusercontent.com/7ERaD8l9j_wSxd9aroiBZGKyiI5wLzQQqxKMzCSlZCwb61USQkTSR_yP5GKVJsw98bVSufHT6tGQQ8MxI_W0kDsdzI7oJMm2CbPAlgf6BAR8VAmrpeh-UdkR25ldYL4hu4g-JjVH

A hyalronsav természetes módon is megtalálható a bőrünkben, ez az anyag felel bőrünk hidratáltságáért. A legújabb hyaluronsavas töltőanyaggal végzett úgynevezett skin booster kezelés segít bőrünk rugalmasságának és víztartalmának visszaállításában, serkentve ezáltal bőrünk saját kollagén termelését. Mindezzel olyan problémák orvoslása válik lehetővé, mint a szárazság és érdesség. A hidratálás mellett használható ránctalanításra, a bőr rugalmasságának növelésére akár arcon, nyaki területen, dekoltázson és kézfejen. Már egy kezelés után is észrevehető lesz a változás, ami hatására sokkal ragyogóbb, egészségesebb, puhább és hidratáltabb lesz a bőre. A kezelés hatása 9 – 12 hónapig tart.

https://lh5.googleusercontent.com/0EDKwy7dR7hX6DtPIaOUe4i-f0EooE0IzE4oT-MTc8xUBebyILUAGDYr5czhdcPdunkRBQT3pDMbcZ-F8ZNvUXIjTN77XzeLXBL2alBsHg1sDvk9liWC_Rpm4RRhR3nwgTx6WIKC

A skin booster kezelést fiatalabb vendégek is igénybe vehetik a bőr szépségének fokozására és ragyogóbbá tételére, idősebb vendégeknek akkor ajánljuk, ha bőrük szárazabb vagy aknés, ugyanis szép változásokat lehet elérni ezzel a problémával kapcsolatban is. A kezelés hatása eléggé széleskörű. Az anyag jelenlétének lesz egy kellemes hiánypótló hatása, ahogy az idő telik a kezelést követően bőrünk finomabbá, ragyogóbbá válik, a ráncok csökkenek, bőrünk feszesebbé válik.

Miből áll a kezelés?

Először egy érzéstelenítő krémet viszünk fel a bőrre majd elkezdjük az anyag beinjektálását a bőrbe.  A végleges eredmények 2-4 héten belül alakulnak ki, amely által  puhább és ragyogóbb lesz a bőr, és a ráncok jelentőssel csökkennek. Az egyetlen lehetséges mellékhatás az injekciózott terület kis mértékű duzzanata pár óra erejéig, ritkább esetekben bevérzés.

LED-fényterápia a ragyogóbb bőrért

Kapcsolódó hozzászólások