Akciós ajánlatok - Kategóriák

Anti-Aging és Orvos-Esztétikai Blog

Hasznos információk, hírek és tanácsok a szépségápolás és az orvosi esztétika területéről

Mezobotox

mesobotox

A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere a botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére. A természetben is előforduló Botulinum A toxin a mimikai izmok mozgásának gátlásával fejti ki ránctalanító hatását az arcon. A botox kezelés során a ráncok kialakulásában szerepet játszó mimikai izmokba az orvos megfelelő mennyiségű botox injekciót fecskendez egy nagyon vékony tűvel. A botox kezelés hatására a kezelt izmok ellazulnak, s a ráncok öt nappal a kezelést követően kisimulnak. Az eljárás maga kb. 15-20 percig tart, egy évben többször megismételhető. A botox hatása a kezelést követően kb. 3-6 hónapig tart. A kezelés ismétlése esetén az adott izom, izomcsoport lassan elveszti eredeti összehúzódó képességét, és egyre kevesebb hatóanyagra lesz szükség ugyanazon hatás eléréséhez.

A botox kezelés elsősorban a mimikai ráncok (dinamikus ráncok), vagyis az arcizmok által okozott ráncok esetében eredményes. Ezek a következők: a szem környéki szarkalábak, a szemöldökök közötti függőleges ráncok (az ún. „haragos” ráncok), a homlokráncok.

A mezobotox az egyik legújabb orvos-esztétikai eljárás az arc fiatalítására és a finom ráncok elsimítására. A kezelés során a szokásos koncentrációnál 5-10-szer higítottabb botoxot nem az izomba adják, hanem a bőr legfelsőbb rétegeibe. Az eljárás hatására a petyhüdt bőr feszesebb lesz, a megereszkedett arc megemelkedik. A botox hatással van a faggyúmirigyekre, az erekre és a bőr textúrájára is. A mezobotox kezeléssel csökken a pórusok mérete és a faggyútermelés is, továbbá a bőr sokkal simább lesz. A hatás kb. 2-3 hónapig tart.

 

biorevitalizáció

 

 

A mezobotox jól kombinálható a hagyományosan alkalmazott botox kezeléssel és más orvos-esztétikai eljárásokkall együtt is alkalmazható. A mezobotox kezelés során a mimikai izmokat nem blokkolják le, így a megjelenés természetes marad.

A beavatkozás  ebédidő alatt gyorsan elvégezhető, szinte fájdalmatlan beavatkozás.

Alkalmazható a homlok vékony ráncai, a szem alatti ráncok, az orr-ajak redő, a legörbülő szájzug, a nyakon lévő ráncok, a dekoltázs és a kéz kezelésére. Emellett pedig testkezelésekre is használható (megereszkedett fenék, ráncos bőr a térd felett), illetve bárhol, ahol feszesebb bőrt akarunk elérni.

Kollagén indukciós bőrfiatalítás
Orvosi arcfiatalítás

Kapcsolódó hozzászólások