Akciós ajánlatok - Kategóriák

Anti-Aging és Orvos-Esztétikai Blog

Hasznos információk, hírek és tanácsok a szépségápolás és az orvosi esztétika területéről

Így kezelhető a női inkontinencia

Az inkontinencia több nőt érint, mint gondolnánk. Nem csak időskorban, de akár szülés vagy nagy mértékű fogyás után is kialakulhat.

Az inkontinencia erősen ronthatja az életminőséget

A női életciklusához tartozó élettani folyamatok, a kor előrehaladtával bekövetkező hormonális változások, szülés vagy akár jelentős mértékű testsúlyingadozás csökkenthetik a hüvely izomzat tónusát. Ezek az eltérések gyakran vezethetnek olyan kóros tünetekhez, mint a hüvely kitágulása, sorvadása, kiszáradása, vagy akaratlan vizeletcsepegés, azaz inkontinencia. A tünetek nagymértékben ronthatják az életminőséget és a szexuális együttlétek örömteli megélését.

 

Leggyakrabban a következő a tünetek fordulnak elő:

  • Hüvelyi diszkomfort érzés
  • Atrófiás hüvelygyulladás
  • Vizeletcsepegés
  • Fájdalmas, kellemetlen szexuális aktus

Talán leggyakoribb panasz ezek közül a vizelet akaratlan elcseppenése, más néven stressz inkontinencia, amit többnyire köhögés, tüsszentés, sportolás vagy nehezebb tárgyak emelése válthat ki.

Így kezelhető

A hüvely lézeres rejuvenációjával és szűkítésével ma már fájdalom- és szövődménymentesen mindössze pár perc alatt vissza lehet állítani a szövetek rugalmasságát, feszességét, és a hüvely optimális állapotát. A lézeres rejuvenáció a jelenlegi leghatékonyabb nem-sebészi és nem-gyógyszeres módszer a menopauza időszakában kialakult hüvelyfali sorvadás-, valamint a szülést követő hüvelyfali megereszkedés megelőzésére és kezelésére.

1569565975001 4290672109001 600x338 Copy 2

A kezelés alapja egy speciális, kifejezetten a hüvely nyálkahártyájára kifejlesztett frakcionált CO2 lézer, amely egy speciális szkenner segítségével fejti ki hatását. A beavatkozás hatására fokozódik a kollagén szintézis a hüvely falában, így az vastagabb és rugalmasabb lesz. Javul a hüvely vérellátása, nedvességtartalma fokozódik, a hám ellenállóbb, tónusosabb és rugalmasabb lehet. Ezen kívül kedvező hatással lehet a menopausa időszakában jellemző ösztrogén szint csökkenésére. A hüvely pH-ja normalizálódhat, ami segít annak természetes védekező funkciójának helyreállításában, így a hüvelyi fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség is növekedhet.

A kezelés előnyei

  • csupán egy órás fájdalommentes beavatkozás
  • a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javulhat a kezelés után
  • csökkenti a kellemetlen vizeletcsepegést

A szöveti regenerációs folyamat ugyan több hetet vesz igénybe, de hatása már az első kezelést követően is jelentkezhet.

Landscape 1446721998 G Ui Lifestyle 475144471

Helyszín (térkép)

Az arc öregedési folyamata és jelei
Arcszobrászat saját zsírral