Akciós ajánlatok - Kategóriák

Anti-Aging és Orvos-Esztétikai Blog

Hasznos információk, hírek és tanácsok a szépségápolás és az orvosi esztétika területéről

Frakcionált lézeres bőrfiatalítás

laser1

Rengeteg nő, de manapság sok férfi is álmodik harmincas évei után fiatalos, rugalmas és selymes arcbőrről. Sajnos előbb vagy utóbb mindenkit utolér az idő, mindenki öregszik egy kicsit, s mindenkin meglátszanak az apróbb szépséghibák, a kisebb ráncok, a szarkalábak.

A bőr a harmincas évek után elveszti teljes vízmegkötő képességét, illetve már nem képes elég elasztint és kollagént termelni, ez a folyamat csökken, s épp emiatt jelennek meg azok a ráncok. Főként az arcon figyelhetőek meg ezek meg ezek a kellemetlen öregedési nyomok. Az orvoslás és a modern technológiának köszönhetően viszont számos lehetőség van a bőr megfiatalítására, melynek egyik leghatékonyabb eszköze a frakcionált lézer.

A beavatkozás lényege, hogy nagyon kis ideig, a másodperc néhány ezred részéig a lézersugár előre meghatározott mélységig mintegy megégeti a bőrt, rengeteg apró lyukacskát létrehozva ezzel. Az irha sejtek ezáltal annyira erős ingert kapnak a beavatkozás által, hogy a bőr rugalmassága és feszessége szempontjából olyan fontos rostokat tudnak termelni, mint a kollagén vagy az elasztin.

Természetesen nincs maradandó sérülés, nincsenek látható nyomok, s nincs kellemetlen fájdalom sem. Nem is csoda hát, hogy a lézeres bőrfiatalítás ennyire elterjedt, s ennyire hatékony módszerré vált a fiatalodni vágyók körében!

 

https://lh6.googleusercontent.com/FHxZvrKOtjpUJP_HIVLO8pQupQkF48HAcKj7ZYyOOm8TjZNSpj83w7oaqKIEudLGSsVHHN3-9A2IRF89NY2RiO9rcezF2Uc4Gp6E3TgzcDLLPE-whmbYpmaLiXNHqfOZxx87vron

 


A beavatkozás biztos eredményt mutat, a siker garantált, azt viszont nem árt tudni, hogy az csak pár hónap múlva lesz végleges, amikor is a bőr kollagén hálózata teljes mértékben újjáépül, s kellő képen megerősödik. Legyen szó akár a nyakról, arcbőrről, dekoltázsról, a lézeres bőrfiatalítás minden egyes területen szó szerint varázslatos megoldást nyújt mindenki számára.

Ennek a remek kezelésnek hála akár tíz-tizenöt évet is fiatalodhatunk úgy, hogy nem maradnak vissza hegek és kellemetlen nyomok, nem változnak meg az arc vonásai, csak a fiatalos és feszes bőr marad. A lézeres bőrfiatalítás nem vesz sok időt igénybe, maximum fél órát, nincsenek fájdalmak és kellemetlen érzések, semmiféle kockázat sincs, s az eredmény csodás és teljesen elbűvölő.

 

https://lh3.googleusercontent.com/s5_WVPonzrURCgLXXIyviEaOjd_3ThpZwBWLIuyVDQUoZaUUiAF78vGC9RfgC4IuEMn5-O_OdAi518kHLlvzPi4lrRE0WoPgtf6kPtw9oGS-kNq0RQ4xH736EZG2RB14B4hxoaWw

Mi a facelift?
A bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok

Kapcsolódó hozzászólások