Akciós ajánlatok - Kategóriák

Anti-Aging és Orvos-Esztétikai Blog

Hasznos információk, hírek és tanácsok a szépségápolás és az orvosi esztétika területéről

Érzékien telt ajkak

Lip-Injections-F02

Az ajkakra mindig úgy tekintettek, mint az arc legérzékibb és legkifejezőbb része. Alig van olyan férfi, akit ne hozna lázba a a buján telt ajkak látványa.

Kozmetikai ajaknagyobbítást az 1990-es évek előtt csak ritkán végeztek, napjainkra azonban a nők által az egyik leginkább igényelt orvos-esztétikai beavatkozássá vált világszerte.

Lip Augmentation

Az ajaknagyobbítás célja az ajkak formájának megváltoztatása, teltségének növelése a szebb esztétikai megjelenés érdekében. A felső és alsó ajkak egyaránt kezelhetők ilyen formán. Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek az ajka mindig keskeny volt, vagy az évek alatt keskenyebbé vált, és szeretnék az ajkak teltségét növelni, helyreállítani, hogy az fiatalosabb, esztétikusabb, az általuk elvárt megjelenést biztosítsa számukra. Az ajaknagyobbítás alkalmazható az asszimetrikus ajkak korrekciójára is.

Számos ajaknagyobbító technika létezik és mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Régen gyakran alkalmaztak szilikont vagy kollagént, azonban a kezelés után kialakult számos mellékhatás miatt ezek használata háttérbe szorult. Manapság legbiztonságosabban hialuronsavval vagy saját zsírral történő szájtöltés gyorsan és gond nélkül végezhető el bármely orvos-esztétikai rendelőben. Az injekciózás helyi vagy felületi érzéstelenítésben történik, többnyire Lidocain injekcióval vagy krémmel. A beavatkozás során nincs erős fájdalom, csupán kissé kellemetlen szúró és feszítő érzés. A kezelés általában 30-45 percig tart a beavatkozás típusától függően.

Injectable Lip Enhancement

Az ajaknagyobbítás során gyakran alakul ki átmenetileg duzzanat és bevérzés, így közvetlenül a kezelés után még pár napig az ajkak jóval nagyobbnak tűnnek, mint az elvért eredmény. Ettől nem kell megijedni, hiszen a duzzanat megszűnte után nyerik el az ajkak a végső formájukat. A duzzanat óránként 10 percig tartó jeges borogatással pár nap alatt megszüntethet. Esetenként fájdalomcsillapító gyógyszer, antibiotikum vagy antivirális szer szedése is szükségessé válhat. Pár napig tanácsos a rágózást mellőzni, mivel az fokozhatja a duzzanat mértékét. Négy-öt nappal már a megszokott rend szerint végezheti aktivitásait. Enyhe duzzanat egy-két hétig is eltarthat.

 

A ráncok típusai, és hogyan lehet megbirkózni velü...
Izzadásgátlás botulinum A toxinnal