NYÁRI KEDVEZMÉNYES ORVOS-ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Az alábbi meghirdetett kedvezményeket a honlapon feltüntetett árakból a szabad időpontok függvényében 2017. augusztus 30-ig lehet igénybe venni. 

 


Lipohifu fókuszált ultrahangos zsírbontás 30% kedvezménnyel

 

Feszesebb hasat szeretnél, de nem bírsz megszabadulni a makacs úszógumiktól?

A Lipohifu egy olyan klinikailag igazolt rendszer, amely fejlett fókuszált ultrahangos (HIFU) technológiát alkalmazva mintegy egy órás kezelés alatt elpusztítja a bőr alatti zsírsejteket. Ezt követően 8-12 hét alatt a test természetes folyamatai segítségével pedig eltávolítja az elhalt zsírsejteket és a bennük felhalmozódott zsírt. 

Lipohifu3 

 


 

Donna kezelés 20% kedvezménnyel

Kombinált arcfeszesítés HIFU terápiával és felszívódó bioszálakkal 

 

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) intenzíven fókuszált ultrahang mélyen behatol a bőrbe, ami által a laza bőrt kiválóan feszesíti, mivel elősegíti  a kollagén és elasztin rostok képződését.

Fine Thread Contouring, azaz bioszálas kontúrozás, a legújabb és legjobb műtét nélküli  eljárás a megereszkedett bőr helyreállítására. A kezelés során a bőr meghatározott rétegébe hajszálvékony bőrbarát, steril szálakat szúrunk, melyek idővel felszívódnak. A szúrások és a szálak helyén regenerációs folyamat indul be, amely stimulálja a kollagén termelődését, felgyorsítja a helyi mikrokeringést, aktiválja a helyreállító folyamatokat.

 

Hifu Machine 1

 

 Thread Insert

 

Threadliftresult